Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz’dan Son Hazırlıklar

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Son Hazırlıklar

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Karakomik Filmler için alışverişe çıktı, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde kameralara yansıdı. 15 Ekim Salı günü Zorlu PSM’de gerçekleşecek “Karakomik Filmler” in galası için alışverişe çıktı.

Karakomik Filmler 

18 Ekim Cuma günü vizyona girecek film alışılmışın birazcık dışında bir proje. “İki film birden” konseptli proje Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada isimli iki orta metraj filmden oluşuyor. Cem Yılmaz, Özkan Uğur, Zafer Algöz, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya ve Can Yılmaz’ın yer aldığı Kaçamak, felekten bir hafta sonu geçirmek için eslerine yalan söyleyip lüks bir işletmeden bir araya gelen bir grup erkeği anlatırken; Cem Yılmaz, Ozan Güven, Cem Davran, Cemre Ebbuziya ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı 2 Arada ise arabalı vapurda çalışan Metin’in hikayesini anlatıyor.

Cem Yılmaz’dan Son Hazırlıklar

Zorlu Alışveriş Merkezinde görüntülenen ünlü komedyenin keyfi bir hayli yerindeydi. İlk olarak Beymen mağazasına uğrayıp alışveriş yaptı. Daha sonrada köprü katına çıkarak oradaki mağazaları dolaşan komedyen soruları yanıtsız bırakıp aracına binerek AVM’den ayrıldı.

Cem Yılmaz Kimdir? 

Ünlü komedyen Cem Yılmaz Karakomik Filmler için alışverişe çıktı
Ünlü komedyen Cem Yılmaz Karakomik Filmler için alışverişe çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler