Ana SayfaÜnlülerOnur Tuna: Kendimden Tiksiniyorum!

İlgili Postlar

Onur Tuna: Kendimden Tiksiniyorum!

“Mucize Doktor” dizisiyle adından sıklıkla söz ettiren isimlerden olan Onur Tuna verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. Yer aldığı proje ile ilgili merak edilen tüm soruları yanıtlayan ünlü oyuncu Onur Tuna “Kendimden Tiksiniyorum” açıklamasıyla herkesi çok şaşırttı. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Tutuyor

Son dönemlerin büyük çıkış yakalayan isimlerinden olan ünlü oyuncularından Onur Tuna, işiyle ön planda olan isimler arasında yer alıyor. Özel hayatını olabildiğince gözlerden uzak yaşamaya özen gösteren Onur Tuna bu konuda oldukça da başarılı. Adı birkaç kez aşk dedikodularına karışsa da daha çok mesleği ile ön planda olan başarılı oyuncu son dizisiyle de gönülleri fethetmeyi başardı.

Onur Tuna Mucize Doktor Dizisiyle Ekranlara Dönüyor!

Mucize Transfer

Geçtiğimiz sezon “Yasak Elma” dizinde canlandırdığı “Alihan” karakteriyle izleyenlerden büyük bir beğeni kazanan Onur Tuna ani bir kararla diziden ayrıldı. Bir süre sonra yeni projesiyle gündemde olan Tuna, “Mucize Doktor” dizisinin kadrosuna dahil oldu. “Savant Sendormlu” bir doktorun hayatından yola çıkılarak işlenen dizi konusu ve oyuncu kadrosuyla çok beğenildi.

Onur Tuna: Kendimden Tiksiniyorum!

“Mucize Doktor” dizisinin sevilen oyuncusu Onur Tuna geçtiğimiz gün dizi çekimleri hakkında sorulan sorulara yanıt verdi. Dizide canlandırdığı karakteri Ferman ve Ali’nin bir ortak noktaları olduğu yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlarken, Ferman ve Ali Vefa arasındaki ilişkiden zaman zaman rahatsız olduğunu dile getiren ünlü oyuncu ” En çok Ali’ye ameliyathanedeyken “Oraya geç ve sadece izle, hiçbir şeye dokunma” dediğim sahnede kendimden nefret ettim. Hatta izlerken kendimden tiksindim.” açıklamasını yaptı.

Onur Tuna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler