Ana SayfaDedikoduBerk Suyabatmaz Çapkınlık Turunda!

İlgili Postlar

Berk Suyabatmaz Çapkınlık Turunda!

Geçtiğimiz ay bir buçuk senelik eşi Burcu Esmersoy’dan boşanan Berk Suyabatmaz  çapkınlık turunda. Burcu Esmersoy’dan ayrıldıktan sonra eski eşinin paylaşımlarını beğenmeye devam eden Suyabatmaz görünüşe göre yeniden bekar hayatına dönünce Esmersoy’u düşünülenden daha çabuk unuttu. İşte Berk Suyabatmaz’ın o halleri;

Evliliklerini 10 Dakikada Noktaladılar

Hatırlarsanız Burcu Esmersoy Ağustos ayında Berk Suyabatmaz’dan ayrılma kararı alarak mahkemeye başvurmuştu. Ayrılığın nedenin çiftin evliliği yürütememesi olduğu yönünde açıklamalar yapan ünlü sunucu herhangi bir şekilde ihanetin söz konusu olmadığının da altını çizmişti. Eylül ayının başında boşanmak için mahkemeye giden çift anlaşmalı olarak yollarını on dakika içinde ayırdı.

Burcu Esmersoy’dan Boşanma Açıklaması!

Evlilik Yürümez İddiaları…

Hatırlarsanız Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz evlenirken yapılan bazı yorumlar evliliklerinin uzun sürmeyeceği yönündeydi. Suybatmaz’ın eski yaşam tarzı nedeniyle evlilik hayatına uyum sağlamayacağı yönünde eleştirilere hiçbir yanıt vermeyen çiftin evliliğine son noktayı koyan neden Berk Suyabatmaz’ın Burcu Esmersoy’a olan ilgisizliği oldu. Hatta boşanma kararı alan Burcu Esmersoy yakın çevresine barışmanın söz konusu olamayacağını söylediği yönünde iddialar da vardı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

Berk Suyabatmaz Çapkınlık Turunda!

Geçtiğimiz günlerde Burcu Esmersoy’un fotoğrafını beğenmesiyle gündeme gelen Berk Suyabatmaz, dün çapkınlık turunda yakalandı. Boşanmanın üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen eski hayatına hızlı bir dönüş yapan Suyabatmaz dün Bebek’te iki genç kadınla görüntülendi. Çapkınlık iddialarının ardından açıklama yapan Suyabatmaz yanındakilerin arkadaşı olduğunu ve yurt dışından geldiklerini yanındaki bir arkadaşının nişanlı olduğunu belirterek “Daha bir ay önce boşandım. Yeni ilişkiye hiç hazır değilim, aklımı kaybetmedim” açıklamasını yaptı.

Berk Suyabatmaz Kimdir?

Berk Suyabatmaz Çapkınlık Turlarında!
Berk Suyabatmaz Çapkınlık Turlarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler