Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSimge "Yalnız Başına"

İlgili Postlar

Simge “Yalnız Başına”

Son dönemlerin en başarılı isimleri arasında yer alan Simge, çıkardığı her şarkıyla en çok dinlenenler listesine girmeyi başarıyor. Gençlerin en sevdiği isimler arasında olan başarılı şarkıcı geçtiğimiz aylarda yeni şarkısının müjdesini vermişti. Yeni projesinin hazırlıklarını tamamlayan Sime “Yalnız Başına” adını verdiği parçasını dinleyicisiyle buluşturdu.

Sahne Enerjisiyle Göz Dolduruyor

Sadece klipleri ve seslendirdiği parçalarla değil canlı performanslarıyla da çok sevilen başarılı şarkıcının sahne enerjisi çok seviliyor. Sahnede enerjik tavrıyla asla yerinde durmayan Simge kendisini dinlemeye gelenlere bir müzik şöleni sunuyor. En sevilen şarkıcılarını eğlenceli bir şekilde okuyan şarkıcının konserleri sevenlerinden yoğun ilgiyle karşılanıyor.

Simge’den Yeni Şarkı Müjdesi!

Şarkıları Popülerliğini Koruyor

Başarısıyla herkesi kendine hayran bırakan Simge “Mış Mış”, “Üzülmedin Mi?” , “Prens & Prenses” , “Yankı, Ben Bazen” , “Öpücem”, “Aşkın Olayım” single parçalarıyla en çok dinlenenler listelerini alt üst etti. Çıkardığı parçalarla gençlere hitap eden ünlü şarkıcının ilk single projesi bile hala severek dinleniyor.

Simge Müjdeyi Verdi

Geçtiğimiz ay yoğun bir konser programına sahip olan başarılı şarkıcı Simge Sağın konserlerinde yakında yeni şarksının geleceği müjdesini vermişti. Açıklamalarıyla büyük bir merak uyandıran Simge, sonunda şarkısının hazırlıklarını bitirerek “Yalnız Başına” isimli şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu.  Çağrı Telkıvıran’ın düzenlemesini yaptığı şarkının klibi New York’un sevilen sokaklarında çekildi. Simge’nin “Yalnız Başına” adını taşıyan şarkısının yönetmenliğini ise Seçkin Süngüç üstlendi.

Simge Sağın Kimdir?

Simge “Yalnız Başına”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler