Ana SayfaÜnlülerCannes’da Ebru Şahin Rüzgarı

İlgili Postlar

Cannes’da Ebru Şahin Rüzgarı

Cannes’da Ebru Şahin rüzgarı, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan  MİPCOM Fuarı’nda son dönemin parlayan yıldızı Ebru Şahin, güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Dünya Basınından Yoğun İlgi

Dünya basınının da yoğun ilgide olduğu Ebru Şahin güzelliğiyle göz kamaştırdı. İki gün boyunca fuar kapsamında bir çok etkinliğe katılacak olan Şahin’i menajeri Abdullah Bulut yalnız bırakmadı. Kırmızı halıda güzelliğine dünya basını da ilgiliydi.

Cannes’da Ebru Şahin Rüzgarı

Hercai dizisinde birlikte rol aldığı Akın Akınözü ve dizinin yapım ekibiyle katıldığı fuar için Fransa’ya indiği anda hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. İki gün boyunca çeşitli etkinliklere katılacak olan Şahin,  kırmızı halıda şıklığıyla gözleri üzerine topladı. Kırmızı halıda ünlü modacı Raşit Bağzıbağlı imzalı elbiseyi taşıyan Şahin çok beğenildi. Raşit Bağzıbağlı ınstagram hesabından Şahinin fotoğrafını yayınlayarak “Uzun zaman sonra yeni bir heyecan oldu Ebru Şahin benim için. Ekibimle keyifle hazırladığımız elbiseyi çok güzel taşıdı” ifadelerini kullanarak Şahin’e beğenisini sundu. Saç makyaj için Alev Kaya, styling için Aslı Parlak ve on kişilik profesyonel bir ekip Ebru Şahine eşlik ediyor olacak.

Ebru Şahin Kimdir?

Akın Akınözü Kimdir?

Cannes’da Ebru Şahin Rüzgarı
Cannes’da Ebru Şahin Rüzgarı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler