Ana SayfaDünyaAkın Akınözü Kimdir?

İlgili Postlar

Akın Akınözü Kimdir?

Akın Akınözü Kimdir?

Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken, başarılı eğitiminin ardından başarılı bir oyuncuda olan Akın Akınözü kimdir? Hayatı hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Akın Akınözü’nün Hayatı

Akın Akınözü, 01.01.1990 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Durumu iyi olan bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Akın Akınözü, küçük yaştan itibaren son derece başarılı bir eğitim hayatı geçmiştir. Küçük yaştan itibaren geleceğe yönelik çok büyük hedefleri olan Akın Akınözü, bu konuda elinden geleni yapmış ve her zaman hayallerinin peşinden koşan biri olmuştur.

TED Ankara Koleji Matematik Fen Bölümü mezunu olarak lise hayatını tamamlayan Akınözü, General Studies IC Berkeley Applied Math alanında da yüksek eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra oyuncu olmaya karar veren Akın Akıözü kendisini oyunculuğa doğru yönlendirdi. Bu konularda büyük hayalleri olan Akın Akınözü lisans eğitimi ile birlikte tiyatro ve oyunculuk alanında da çeşitli eğitimler almaya başladı.

Akın Akınözü, üniversite okuduğu sıralarda oyunculuk alanında profesyonel hale gelebilmek için tiyatroya yazıldı ve bu anlamda kendisini ileriye taşımayı başarmıştır. Akınözü, oyunculuk eğitimlerinin ardından ilk olarak 2014 yılında Azrail filmi kadrosunda yer aldı. Hırvatistan ve Slovenya ortak yapımı bu filmde ilk defa rol alan Akınözü, küçük da olsa aldığı bu rol ile birlikte kendisi için çok önemli bir deneyim edinme şansına sahip oldu ve Türkiye’ye döndü.

Yer Aldığı Projeler

  • Payitaht Abdülhamid
  • Arkadaşlar İyidir-2016
  • Muhteşem Yüzyıl Kösem-2015
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler