Ana SayfaÜnlülerAdele'in Türkiye Şubesinin Yeni Şarkısı!

İlgili Postlar

Adele’in Türkiye Şubesinin Yeni Şarkısı!

Dünyaca ünlü sanatçı Adele her şarkısıyla milyonların gönlünü fethediyor. Çıkış yaptığı ilk günden beri güçlü sesiyle herkesin beğenisini kazanan Adele, dönemimizin en başarılı seslerinden biri. Dünya çapında hayran kitlesiyle çıkardığı her parçayla milyonlarca izlenme alan Adele’in izinden Türkiye’den de genç bir şarkıcı gidiyor. Adele’in Türkiye şubesinin yeni şarkısı milyonlarca izlenme aldı.

Müziğe Küçük Yaşta Adım Attı

Müziğe çok küçük yaşlarda başlayan ünlü sanatçı ilk albümünü 19 yaşında çıkardı. Çıkış yaptığı günden beri güçlü sesiyle herkesi etkilemeyi başaran Adele 2008 senesinde  BBC’nin “2008’in Sesi” ödülünü kazandı. 2000’li senelerin sonunda doğru büyük bir çıkış yakalayarak dünya çapında bir üne sahip olan Adel henüz 21 yaşındayken Grammy Ödülleri’nde “Çıkış Yapan Şarkıcı” ve “En İyi Kadın Vokal” almayı başardı.

Müziğe Dönüşü Hayranlarını Sevindirdi

2011 senesinde ödül almasının yanı sıra zor bir dönem geçiren Adele ses tellerindeki polipin nedeniyle ameliyat oldu. Hastalığını öğrendiğinde playback yapmak istemediğini  dile getirerek tüm konserlerini iptal etti. Ameliyatın ardından bir daha şarkı söyleyememe riski olan Adele’nin sevenleri bu habere çok üzülmüştü ki neyse ki başarılı sanatçı tedavi sürecini hiçbir sorun olmadan atlatarak müziğine kaldığı yerden devam etti.

Adele’in Türkiye Şubesinin Yeni Şarkısı!

Her şarkısıyla büyük bir başarı elde Adele, şarkılarıyla YouTube’da izlenme rekorları kırıyor. Dünyaca ünlü ismin izinden giden isim ise Tuğçe Kandemir. Çıkış yaptığı günden beri büyük bir beğeniyle dinlenen Tuğçe Kandemir’in şarkıları YouTube’da 50 milyon barajını kısa bir sürede aşıyor. Tuğçe Kandemir‘in 11 Ekim’de çıkardığı “Yelkovan” şarkısı daha 4 gün olmasına rağmen 3.5 milyon izlenmeyi geçti.

Tuğçe Kandemir Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler