Ana SayfaDedikoduKıvanç Tatlıtuğ Sadakat Yeminini Bozdu Mu?

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Sadakat Yeminini Bozdu Mu?

2016 senesinde Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ hakkında çıkan iddialar gündeme damgasını vurdu. İddialara göre Tatlıtuğ eşini Vicroia Secret meleği ile aldattı. Kıvanç Tatlıtuğ sadakat yeminini bozdu mu? Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer evliliğinde son durum ne? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar;

Sade Bir Törenle Dünya Evine Girdi

Gönlünü bir süredir aşka kapatmış olan ünlü oyuncu, aşkı 2014 senesinde yeniden Başak Dizer’de buldu. İlişkisini bir sonraki evreye taşımak isteyen çift 2016 senesinde sade bir nikah töreniyle dünya evine girdi. Evlenmek için Paris’i tercih eden çiftin Paris Türk Büyükelçiliği’ndeki nikah törenine sadece yakın çevreleri katıldı.

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ferrari’si Başına Dert Oldu

Göz Kamaştırıyorlar

Evlendikleri günden beri özel hayatlarını olabildiğince basından uzak tutan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti her organizasyon ve galaya beraber katılım gösteriyorlar. Kırmızı halıda verdikleri pozlarla göz kamaştıran çiftin birbirlerine olan aşkları gözlerinden okunuyor. Evliliğine ve eşine olan düşkünlüğünü herkesin bildiği ünlü oyuncu hakkında geçtiğimiz günlerde gündeme gelen iddialar Tatlıtuğ’un hayranlarını çok kızdırdı.

Başak Dizer Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ Sadakat Yeminini Bozdu Mu?

“Anlatmasam Olmaz” programında konuşulan gündeme gelen göre Kıvanç Tatlıtuğ eşini eski reklam arkadaşıyla aldatmış. Ünlü oyuncunun adı 2013 senesinde ünlü bir markanın reklam filmi için Victoria Secret’ın genç meleği Sara Sampaio ile yasak aşk iddialarına karıştı. Tatlıtuğ hakkında çıkan dedikodular ünlü oyuncu ile Sara Sampaio’nun yurt dışında bir otelde buluştuğu yönünde. Sara Sampaio ile otele ayrı zamanlarda giriş yaptığı ancak aynı odaya çıktığı iddia edilen Kıvanç Tatlıtuğ olay hakkında bir açıklama yapmasa da, ünlü oyuncunun sevenleri bu dedikoduların Tatlıtuğ’un adını lekelemek için yayıldığına inanıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler