Ana SayfaDedikoduMerve Özbey'den Evlilik Açıklaması!

İlgili Postlar

Merve Özbey’den Evlilik Açıklaması!

Kül , Vuracaklar , Tebrikler ve son olarak da Yaramızda Kalsın şarkısıyla şu sıralar gözden düşmeyen güzel şarkıcı geçtiğimiz günlerde Merve Özbey Günaydın Hafta sonu programının konuğu oldu. Programda dikkat çekecek açıklamalara yer veren şarkıcı projeleri ve düğünü hazırlıklarını paylaştı.

‘Senden Bir şey Olmaz Dediler’

‘Duman’ şarkısını çıkardığımda ‘Senden bir şey olmaz’ dediler. İnsan, ‘Ben 13 yıldır bu işe emek veriyorum, nasıl benden bir şey olmaz?’ diyor içinden. Sonra ‘İkinciyi yapamazsın sen’ dediler, ‘Helal Ettim’ şarkısını yaptık. İki parça da yedi senedir hâlâ dinleniyor. Kült şarkılar oldular. Sonra da ‘Vurur Yüze İfadesi’ geldi. Sağlam adımlarla yola çıkan Merve Özbey mesleğinde adım adım yükseldiğini anlattı.

Merve Özbey Kimdir?

‘Evlilik Uğruna Sahneleri Elimin Tersiyle İtemem’

Evleneceğimizi duyanlar bizden daha çok seviniyor. Yıllardır emek verdiğim sahne tarafım başka ama… Bunu bir evlilik ya da başka bir şey uğruna elimin tersiyle itemem, çok uğraştım çünkü. Bu konuda anlayışlı bir eşe sahip olduğumu düşünüyorum. Sahne devam edecek. Kenan bana hâlâ evlenme teklifi etmedi ama eder herhalde, ümitliyim. Konserlerimiz o kadar yoğun ki… Düğünden ve kınadan birer gün önce konserlerim var. Mekan sahipleri; beni bulamazsanız, düğün için kaçıyorumdur, kusura bakmayın! Çocuğum olmasını çok istiyorum. Tek çocuk olmanın zararını gördüm ama Allah hayırlı kardeş versin. Hayatımda büyük etkisi olan isimlerden biri Demet Akalın… Bir gün ‘Yıldız Tilbe’nin proje albümünde var mısın?’ diye beni aradı. Ben de hemen Erdem Kınay’ı aradım, ‘Kurban olurum konuş, bu projeye mutlaka girmem lazım’ dedim. Demet Hanım’a da ‘Albümde yoksam bir el atar mısınız?’ dedim. ‘Vuracak’ı seslendirmemde kendisinin parmağı olabilir. Merve Özbey bu sıcak ve içten açıklamalarıyla akıllardaki sorulara cevap oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler