Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ'un Ferrari'si Başına Dert Oldu

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un Ferrari’si Başına Dert Oldu

Başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 200 bin euroya aldığı Ferrari’sini geçtiğimiz günlerde satışa çıkardı. Tatlıtuğ, 1 milyon 725 bin TL’den satışa sunduğu lüks aracını bir aydır satamıyor.

İNTERNETTEN SATIŞ İLANI VERDİ

Gezmeyi, seyahat etmeyi seven yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un, otomobil ve motosiklet tutkusu herkes tarafından biliniyor. Oyuncu, çok severek 1998 model Ferrari marka aracını satmaya karar verdi. Lüks motosiklet ve araç filosu bulunan Tatlıtuğ, 200 bin Euro’ya sahip olduğu söz konusu Ferrari Spider F1 model aracını bir internet sitesinden 1 milyon 725 bin TL’ye ilan verdi.

 Kıvanç Tatlıtuğ Amigo’mu Oldu?

EVİN GARAJI GALERİ OLDU

Tatlıtuğ’un, piyasa değeri 1 milyon 500 bin TL olan Ferrari’si beklenen ilgiyi görmedi. İstanbul sokaklarında sık sık görüntülenen lüks araç, Kuruçeşme’deki bir galeride tutuluyor ve yaklaşık bir aydır alıcısını bulmayı bekliyor. Araçlarını kendi zevkine göre dizayn eden genç oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, satışa çıkardığı aracının koltuklarını kırmızı deriyle kaplatmıştı. Evin garajında ayrıca Range Rover, Ford Raptor ve ‘BMW 850’ marka üç aracı daha bulunuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler