Ana SayfaÜnlülerKıvanç Tatlıtuğ Amigo'mu Oldu?

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ Amigo’mu Oldu?

Kanal Show TV’nin büyük sabırsızlıkla beklenen yeni dizisi ‘Çarpışma’nın ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ’un amigo’yu canlandırması izleyiciler tarafından çok beğenildi.

Kıvanç Tatlıtuğ, Yeni İmajıyla Takipçilerinin Gönlünü Yine Fethetti!

Kıvanç Tatlıtuğ Amigo’mu Oldu?

Show Tv’nin en ddialı dizisi olduğu konuşulan ‘Çarpışma’nın 1. bölüm yeni fragmanı nihayet yayınlandı. Kıvanç Talıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu,  Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi ünlü oyuncuların başrollerde oynadığı ‘Çarpışma’ dizisinin yeni fragmanında, Sarıyer’in amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarları coşturarak, tirübünü ayağa kaldırdığı izleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

İşte Çarpışma’nın İlk Fragmanı;

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi partneri belli oldu

Başarılı Kadrosuyla ‘Çarpışma’ Fragmanı Çok Beğenildi!

Başarılı oyuncu kadrosu ve eşsiz senaryosuyla dikkatleri üzerine çeken, izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği  ‘Çarpışma’nın yayınlanan ilk fragmanında; Sarıyer Spor’un tutkulu taraftarı ve amigosu olan Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) taraftarlara üçlü çektiriyor ve tribünleri ayağa kaldırıyor. Kerem de (Alperen Duymaz) tribünde görünüyor. Beklenen fragman, izleyiciler tarafından bayağı beğeni ve dizinin ilk bölümü merak uyandırdı. Başrollerini; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Çarpışma dizisi, sürükleyici hikayesiyle Kasım ayında Show TV’de başlaması bekleniyor. Çarpışma dizisi değişiklik olmazsa perşembe akşamları izleyicisi ile buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler