Ana SayfaDizilerKıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizi partneri belli oldu

İlgili Postlar

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi partneri belli oldu

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi partneri belli oldu. Kıvanç Tatlıtuğ’un rol almaya hazırlandığı Çarpışma dizisindeki partneri belli oldu. Yakışıklı oyuncuya hangi güzel oyuncu eşlik edecek? Kıvanç Tatlıtuğ, yeni dizisinde baş rolü kiminle paylaşacak? Detaylar haberimizde…

Kıvanç Tatlıtuğ’un Yeni İmajı!

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi için hazırlıklar sürüyor

Yönetmenliğini Ezel ve İçerde dizilerinin yönetmeni Uluç Bayraktar’ın üstlendiği, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı, Ay Yapım imzasını taşıyan yeni dizi Çarpışma’nın, Kasım ayında çekimleri başlayacak. Kasım ya da Aralık ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin hazırlıklarına tam gaz devam ediliyor.

Kıvanç Tatlıtuğ Kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’a partner bulundu

Çarpışma dizisinin oyuncu seçimleri hızla devam ederken, dizinin baş rolüne uzun zamandır ekranlardan uzak kalan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ geldi. Kıvanç Tatlıtuğ için partner aramaları devam ediyordu. Sonunda aranan partner bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ’un Çarpışma dizisindeki partneri belli oldu.

Elçin Sangu kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisindeki partneri belli oldu

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Çarpışma’daki partneri, ekranların güzelliği ve başarılı performansı ile dikkat çeken ismi Elçin Sangu olacak. Kiralık Aşk dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan Elçin Sangu, Barış Arduç’un ardından şimdi de Kıvanç Tatlıtuğ ile kamera karşısına geçecek.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizi partneri
Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizi partneri

Kıvanç Tatlıtuğ, son olarak Cesur ve Güzel dizisi ilke ekranlarda boy göstermişti. Dizide, güzel oyuncu Tuba Büyüküstün ile birlikte rol aldı. Ünlü oyuncular, dizide muhteşem bir uyum yakaladılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler