Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'ın Annesini Görenler Baka Kalıyor!

İlgili Postlar

Can Yaman’ın Annesini Görenler Baka Kalıyor!

Başarılı Ünlü oyuncu Can Yaman, annesiyle beraber yüzü olduğu bir markanın lansmanına katıldı. Çok dinç görünen ve enerjik tavırlarıyla da davette ilgi çeken Can Yaman’ın annesi Güldem Can hayranlık yarattı, detaylar Haberimizde..

Erkenci Kuş’un Yıldızı Can Yaman Neden Hastanelik Oldu?

Can Yaman’ın Annesini Görenler Baka Kalıyor!

Televizyon dünyasının başarılı ve beğenilen ismi olan Can Yaman’ın annesiyle birlikte çekilen resimleri, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Arkadaş gibi görünen Can Yaman ve annesi fotoğraflardan sonra şimdilerde çok konuşuluyor.

 “Annem Hala Üzerime Titrer, Babamsa İdolümdür”

Özel bir röportajında çocukluğunda yapmadığı hiç bir spor dalı olmadığını açıklayan ünlü oyuncu, ailesiyle ilgili, “Çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm, annem hala üzerime titrer, babamsa idolümdür” ifadeleriyle açıkladı. Can Yaman’ın anne ve babası ünlü oyuncu henüz küçükken evliliklerini bitirmişler.

Can Yaman Kimdir?

Can Yaman’ın Annesinin Yaşı Merak Konusu Oldu!

Ünlü oyuncu Can Yaman’ın annesi Güldem Can’ın yaşı Teve2 bir programda da konuşuldu. Ünlü İkilinin fotoğrafları üzerine yorumda bulunan Ünlü sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt, Türkiye’de önemli bir holdingde yönetici asistanlığı yapan anne Güldem Can’ın 48-49 yaşlarında olduğundan bahsetmişti.

Can Yaman’ın Annesi Gülden Can;

can yaman ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler