Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'e 'Tatlıses' Soyadını Veren Sanatçı Yılmaz Tatlıses Vefat Etti!

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’e ‘Tatlıses’ Soyadını Veren Sanatçı Yılmaz Tatlıses Vefat Etti!

Medyada Felaket tellalı olarak bilinen ünlü ses sanatçısı Onur Akay, çok ünlü besteci ve sanatçı olan, Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’de soyadını veren sanatçısı Yılmaz Tatlıses’in vefat ettiğini sosyal medyadan yayınladı, detaylar Haberimizde..

Mehmet Ali Erbil’i ziyaret eden İbrahim Tatlıses isyan etti!

İbrahim Tatlıses’e ‘Tatlıses’ Soyadını Veren Sanatçı Yılmaz Tatlıses Vefat Etti!

“Hatıran Yeter” , “Mavi Mavi”, “Seni Sevmeyen Ölsün”, “Ağla Gözlerim” gibi çok ünlü bestelerin altına imzasını atmış, ünlü söz yazarı ve bestecisi olan ses sanatçısı Yılmaz Tatlıses’in vefat ettiği bildirildi. Bu Acı haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay kendi sosyal medya hesabından duyurdu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

Onur Akın; “Koa Hastalığına Yakalanmış Ve Akciğerleri İflas Etmişti.”

Yılmaz Tatlıses’le ilgili bir yazı yazan Onur Akay, ” İbrahim Tatlıses’e soyadını veren ünlü şarkıların söz yazarı ve bestecisi Yılmaz Tatlıses’i kaybettik. Nuri Sesigüzel’den İbrahim Tatlıses’e, Müslüm Gürses’ten Ferdi Tayfur’a ve Zeki Müren’e kadar çok sayıda ünlü isim tarafından şarkıları okunan ses sanatçısı, söz yazarı ve besteci Yılmaz Tatlıses, ekim ayında Ayvalık Devlet Hastahanesi’ne kaldırılmıştı. 73 yaşındaki değerli sanatçımız, Koa hastalığına yakalanmış ve akciğerleri iflas etmişti.” açıklamasıyla merhum Yılmaz Tatlıses’in hastanede çekilmiş fotoğrafını da paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler