Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Pilot Duygu'ya Evlenme Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Pilot Duygu’ya Evlenme Teklif Ediyor!

Kimse Bilmez dizisinin merakla beklenen 17. yeni bölümü Atv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali, başka bir oğlu olduğunu ve oğlunun kendisini öldü bildiğini öğreniyor. Özlem, Alican ismini koyduğu oğlunun hasta olduğunu ve belki uyarsa onun iliğine muhtaç olduğunu söylüyor. Ali, iliğini veriyor ama düşmanlarının pençesine düşüyor. Vedat’ın canı karşılığında Ali’nin öldürmesiyle karşı karşıya gelen Pilot ona yardım ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Pilot Duygu’ya evlenme teklif ediyor.

Pazar Dizileri 2019

Pilot Duygu’ya Evlenme Teklif Ediyor!

Kimse Bilmez 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda, annesine Uygar’ın Ali’nin oğlunu öldüren kişinin babası olduğunu öğrendiğini söylüyor. Pilot ise Duygu’ya bir yüzük alıp karşısında diz çökerek ona evlenme teklifi ediyor. Duygu, evlenme teklifini kabul edecek mi?

İşte Kimse Bilmez 18. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1183492380063866883

KİMSE BİLMEZ 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, bir oğlu daha olduğunu öğreniyor. Uygar, Sevda’yı onların buluştuğu yere götürüp, anne baba ve çocuk bu tabloda onun yeri olmadığını söylüyor. Ali oğlunu görmek için onun yanına gittiğinde Özlem’den babasını öldüğünü söylediğin öğreniyor. Bir aile dostu gibi oğlunu gören Ali, onun çok hasta olduğunu ve kendisinin iliği uyarsa hayatta kalabileceğini öğreniyor. Pilot, Vedat’ın hayatının tehlikede olduğunu öğreniyor. Onu öldü zannedip gittiğinde onu ölmekten son anda kurtaran adama bir can borçlu oluyor.

Onunda Ali ile bir hesabı olduğunu öğrendiğinde, kimin yanında olacağını şaşırıyor. Ali’ye türlü işkenceler ediliyor. Hatta elektrik verilirken Pilot, engel olmaya çalışıyor ama her yer adamlarla doludur. Ali, Pilot’tan sadece yerdeki bir çiviyi kendisine vermesini istiyor. İleride bekleyen Pilot. Ali’nin oradan sağ çıkacağına ihtimal vermiyor ama yinede bekliyor. Ali adamları etkisiz hale getirip oradan çıkıyor.

Ali, yolda Özlem’i arıyor ve telefona Sevda çıkıyor. Alican’a iliğinin uyup uymadığını soran Ali, Sevda’dan iliğin uyduğunu öğreniyor. O sırada Ali’nin bulunduğu arabaya silahlı saldırı düzenleniyor. Silah seslerini duyan Sevda, Ali diye haykırıyor. Özlem ve annesi Sevda’nın sesiyle kötü bir şey olduğunu anlıyor.

Kimse Bilmez 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Bir Oğlu Daha Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler