Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 7. Bölüm ilk Sahne Yayında! Yusuf Ada'ya Aşkını Haykırmak İstiyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 7. Bölüm ilk Sahne Yayında! Yusuf Ada’ya Aşkını Haykırmak İstiyor!

Show Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Aşk Ağlatır 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Nihal ve Yıldırım, yıllar önce tüm parasını alıp zengin oldukları Erdem’in kızının Ada olduğunu öğrenir. Nihal, Yıldırım’ın vicdan azabına yenik düşmesinden korkup ona yardım etmesini istemez. Rüzgar’ın ilgisinden rahatsız olan Yusuf Ada’yı kıskanır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yusuf Ada’ya olan aşkını haykırmak istiyor.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf Ada’ya Aşkını Haykırmak İstiyor!

Aşk Ağlatır 7. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Ada’nın Yusuf’tan başkasını gözü görmez. Yusuf’un da aklında sadece Ada vardır. Yusuf, kamyonetine bindirdiği Ada’ya aşkını haykırmak ister. Ada ise ona engel olmaya çalışır.

İşte Aşk Ağlatır 7. bölümden ilk sahne…

AŞK AĞLATIR 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada, Nalan’le Mert’i öpüşürken görür. Nalan’ın yanına gidip onunla konuşmak istediğini söyler. O ise daha önce uyarmalarının yetmediğini söyler. Ada, Yusuf’u seviyorsa onu aldatmaması gerektiğini onu Mert beyle öpüşürken gördüğünü söyler. Nalan, Yusuf’a gördüklerini anlatmaması konusunda ısrar eder. Aksi takdirde Yusuf’un başının belaya gireceğini söyler.

Yıldırım, yıllar önce mal varlığını ve kızını emanet ettiği Erdem’in kızının Ada olduğunu öğrendikten sonra vicdan azabından kurtulup ona yardım etmek ister. Nihal ise buna karşı çıkar. Evleri önünde karşılaşan Ada, onları eve davet eder. Yıldırım evde eşya olmadığını görünce ertesi gün eşya alıp eve gönderir. Ancak, Mustafa çıkıp gelir ve evdeki yeni eşyaları görünce parasıyla aldıklarını zanneder.

Ada, o parayı ödeyeceğine söz verir. Mustafa tüm eşyaları alıp götürür. Nalan ise yeni kıyafetler almak ister ama kredi kartının bloke olduğunu öğrenince tekrar Mert’le bir araya gelir. O gece arkadaşında kalacağını söyleyen Nalan olmayınca derin bir nefes alan Yusuf, Ada’yı da alarak deniz kenarında piknik yaparlar. Yıldırım, aylık üç bin lira Ada’ya öğrenim gideri ayarlar. Ancak bu Nihal’in gözünden kaçmaz ve iptal eder.

Aylardır parası ödenmeyen yaşlı Abdullah beyi de kapı dışarı eder. Rüzgar, Ada’yı bulup Abdullah amcayı bakım evine tekrar alabilmek için onun yardımını ister. Yusuf, Ada’nın Rüzgar’ın arabasına binip gitmesine çok üzülür.

 Aşk Ağlatır 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada’nın Babasının Kim Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler