Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Orucunu Bozuyor!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Orucunu Bozuyor!

Show Tv ekranlarının Cumartesi günleri yayınlanan sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Ordu’yu terk etmek için gittiği hava alanına giden Kuzey, onu geri döndürebilmek için konuşur. Yıldız onun konuşmalarıyla önce yumuşar sonra arkadaşız hatta kardeşiz demesiyle sinirlenir. Kuzey, bırakıp gittikten sonra geri dönen Yıldız daha da öfkelidir. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yıldız orucunu bozuyor ve görücülere açık olduğunu söylüyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Orucunu Bozuyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sefer, süresiz izinli olduğu için tekneyi sefere çıkaramaz. Onun yerine Yıldız, tekneyi kullanır. Kuzey’le birlikte balık avına çıkan Yıldız, onun arkadaşız demesinin acısını fena çıkarır. Fırtınada onu dışarıda bırakır ama gönlü razı olmaz sonunda içeri alır. Köyde, Yıldız’a aşık olan Ruhi’ye ikilinin beraber sefere çıktıkları haberi gider. Onları seferden dönüşte elinde silahıyla karşılayan Ruhi, Yıldız’ı kimseye yar etmeyeceğini söyleyip ateş eder. Yıldız ise Kuzey’in önüne gerilir. Kuzey, Ruhi’yi bulup, onun acısını alır. Kızların anneleri arar. Yıldız ise orucunu bozup görücülere açık olduğunu ilan eder.

İşte Kuzey Yıldızı ilk Aşk 6. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey’in kızları para kazanmak için evin önünde sucuk satmaya başlar. Kuzey, Yıldız’ı döndürmek için hava alanına giden Yusuf, onu geri döndürmek için iyi bir konuşma yapamaz. Ona ister arkadaş ister kardeş gibi dediği zaman Yıldız’ın şartelleri atar. Eve dönen Kuzey, kızlarını evin önünde para kazanmak için sucuk satarken görür. Yıldız, geri döndüğünde onları arazisinde görünce kira ister. Kira ise para olarak değil çalışarak olur.

Kızları arazinin kirası karşılığında evinde çalıştırır. Yıldız’ın edebiyat mezunu olduğunu öğrenen kızlar, evdeki gitarı da görünce iyice şaşırırlar. Yıldız bir şarkı söyler hepsi hayran kalır. Pembe’ye görücü çıkar. Kızlardan yardım isteyen Pembe onların azizliğine uğrar. Bir de kendisini isteyen kişinin dedesi yaşında öğrenince iyice delirir. Kuzey, alacaklılarının kızlarını rahatsız ettiğini öğrenince gidip konuşur ve yeniden bir senet yapar. Ruhi, Yıldız’la Kuzey’in beraber tekneyle çıktıklarını öğrenir. Onlar tekneden inerken silahını doğrultur Kuzey’e ateş eder. Ama Yıldız Kuzey’i korur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey’le Yıldız Yakınlaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler