Ana SayfaDizilerKuzgun 21. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ferman Bir Kardeşi Olduğunu Öğrenecek Mi?

İlgili Postlar

Kuzgun 21. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Ferman Bir Kardeşi Olduğunu Öğrenecek Mi?

Kuzgun dizisi geçen sezon yayın hayatına başlamıştı ve yeni oyuncu kadrosuyla güçlü bir şekilde yeni sezona başlamıştı ancak reytinglerde beklenen başarıyı sağlayamayınca final yapma kararı aldı. Kuzgun dizisi  16 Ekim çarşamba günü ekranlara gelecek 21. final bölümüyle ekranlara gelecek. Ferman, bir kardeşi olduğunu öğrenecek mi? Neşe, Ferman’a Kuzgun’la kardeş olduklarını söyleyecek mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Ferman Bir Kardeşi Olduğunu Öğrenecek Mi?

Kuzgun final bölümü fragmanı yayınlandı. Kuzgun 18. son bölüm fragmanında; Kuzgun, ölüm kalım kavgasına giriyor. Dila’nın Ferman’ın yanındayken yaşayamayacağını düşünen Kuzgun, Dila’yı gelinlikle görüyor. Güneş ise saplantılı aşık olduğu Kuzgun için canına mı kıyacak? Neşe, her şeyi açıklayarak Ferman’ı durdurabilecek mi? Bütün bu soruların cevabı Kuzgun dizisinin final bölümünde cevap bulacak.

İşte Kuzgun 18. bölüm fragmanı…

KUZGUN 20. BÖLÜM ÖZETİ!             

Ferman, Kuzgun ile Güneş’i öpüşürken görür ve onu alıp götürmek ister. Ama Kuzgun, Ferman’a hiç bir kadının yanından zorla götürülmesine izin vermeyeceğini söyler. Güneş’e de istediği kadar yanında kalabileceğin söyler. Dila, işlerin daha kötü yerlere gideceğini düşünüp Güneş’le konuşur. Kuzgun,ise onları uzaktan dinler. Dila, Ferman’a kendi canını defalarca kere kurtardığını düşündüğü için ona mecbur kalır.

Ferman, Dila ile evlenmek için gidip nikah günü alır ve bunu ona söyler. Dila da evlenmeyi kabul eder. Neşe, eve gelmek istemeyen Güneş için endişe eder. Daha önceden de saplantıları olan ve intihar girişiminde bulunan Güneş’in tekrar bir hata yapmasından endişelen Neşe evdeki bütün ilaçları kaldırır. Güneş, Kuzgun’un yanına gider ve onun yanında olmak istediğini söylediği sırada, Kuzgun’un mekanı baskına uğrar. Güneş, Kuzgun’un gömleğini giyip görüntüleri Dila’ya gönderip onu kıskandırmak ister.

Dila, Kuzgun’u kıskanır ama bir taraftan sa ona zarar gelmemesini ister. Kuzgun’da Dila’nın kendisini korumak için Ferman’ın yanında olduğunun farkına varır. Ferman, Kuzgun’un Behram’ı öldürdüğü görüntülerini kayıt etmiştir ve bunun üzerinden onu tehdit eder. Kuzgun, bunu öğrendikten sonra hapse girmek uğruna Ferman’dan da intikamını almak ister. Öte yandan Fırat ise Kutret’in oğludur ve annesinin bıraktığı işi tamamlamanın peşine düşer.

 Kuzgun 21. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kuzgun Ferman’ın Tuzağına Düşecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler