Ana SayfaDedikoduBurcu Esmersoy ile Ivanka Trump Pişti Oldular!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy ile Ivanka Trump Pişti Oldular!

Türk televizyon sunucusu ve oyuncu olan Burcu Esmersoy, ile Amerika Birleşik Devletleri 45. Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ile pişti oldular. Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan iki ünlünün kıyafeti takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Burcu Esmersoy Kimdir?

12 Bin TL’lik Etekleriyle Tüm Dikkatleri Üzerine Çektiler!

Prada kıyafet

Dünyaca ünlü İtalyan markası Prada, 2020 yaz koleksiyonunda çiçek desenleriyle kaplı etek ve gömlek’e yer verdi. Birçok ünlünün almak istediği markanın çıkardığı 12 bin TL’lik sarı gül desenli eteği, Burcu Esmersoy ve Donald Trump’ın kızı olan Ivanka Trump’ı pişti yaptı. Kombinlerinde her zaman kaliteye özen gösteren ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, başkanların olduğu kurulda beyaz sarı gül desenli etek’in üzerine mavi gömlek giydi. Dergi basımı için poz veren Burcu Esmersoy ise yine aynı eteği giyerek Ivanka ile pişti oldu. Herkesin yorumuyla takipçileriden şu yanıtı aldı; “Burcu Esmersoya daha çok yakışmış” diyerek en çok konuşulanlar arasına girmiştir.

Burcu Esmersoy ile Ivanka Trump Pişti Oldular!

Ivanka trump

Türk televizyon sunucusu ve oyuncu olan Burcu Esmersoy, ile Amerika Birleşik Devletleri 45. Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump ile pişti oldular. Dünyaca ünlü İtalyan markası Prada, 2020 yaz koleksiyonunda çiçek desenleriyle kaplı etek ve gömlek’e yer verdi. Birçok ünlünün almak istediği markanın çıkardığı 12 bin TL’lik sarı gül desenli eteği, Burcu Esmersoy ve Donald Trump’ın kızı olan Ivanka Trump’ı pişti yaptı.

Burcu Esmersoy Prada

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler