Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat'dan Suna'ya Evlenme Teklifi...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat’dan Suna’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

Star Tv’nin sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 18. yeni bölümüyle 19 Ekim Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kayra, her şeyi kabullenip Suna’ya anne demeye devam ediyor. Serkan’dan yardım isteyen Nejat Suna’ya unutamayacağı bir süpriz hazırlıyor. Nejat’dan Suna’ya evlenme teklifi geliyor. Dizinin izleyicilerine, evlenme tekliflerinin havalarda uçuşacağı bir bölüm geliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Nejat’dan Suna’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

Benim Tatlı Yalanım 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serkan, Nejat’ın kendisinden Suna için istediği yüzüğü getirip veriyor. Nejat, hayatının geri kalanını beraber geçirmeye karar verdiği Suna’nın önünde diz çöküp evlenme teklif ediyor. Serkan’dan da Burcu’ya evlenme teklifi geliyor. Hayri de Saniye’ye evlenme teklifi etmeyi düşünüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 18. bölüm 2. fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket bey Kayra’yı alıp evlerine götürür. Suna’nın da onun gibi annesiz büyüdüğünü, kendisinin ona annesinin yokluğunu anlamasın diye yalanlar söylemek zorunda kaldığını anlatır. Suna’nın Pervin ismini verdiği bebeğinin annesine çok benzediğini söylediğini, onun içinde Suna’nın o bebeği yanından ayırmadığını anlatır. O sırada Suna gelir ve Kayra koşarak ona sarılır.

Hande, yurt dışına gitmekten vazgeçer ve Nejat’tan intikam almak için Suna’nın Nejat’ın gerçek karısı olmadığı bilgisini basına yayar. Nejat, bunun kim yapmış olabileceğini düşünürken Burcu’nun aklına hemen Hande gelir. Berrin, Şevket’in gerçeği çocuklara anlatmasını istemez ama onlarla birlikte bir yemek yemek ister. Yemekte Berrin, Suna’yı olanlardan dolayı teselli eder. Saniye’nin diktiği gömleği giyip gelerek onu da mutlu eder. En iyi iş insanı ödülümü veren dernek Nejat’la konuşmak için gelir. Serkan, Hande ile konuşmaya gider.

Hande, bunu kendisinin yaptığını itiraf edince Serkan onun çok kötü bir insan olduğunu yüzüne söyleyip orayı terk eder. Aylin, eve gelir ve Kayra’nın okulda olan gösterisine katılmak ister. Kayra’da Aylin ablasının gelebileceğini söyler. Kayra, gösteriye çıkar gösterisini yaptıktan sonra anne diye seslenerek koşup Suna’nın boynuna sarılır. Aylin ise Kayra’nın kendisine koşup sarılmasını beklerden öylece kala kalır.

Benim Tatlı Yalanım 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Burcu Serkan’ın Teklifine Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler