Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Burcu Serkan'ın Teklifine Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 18. Bölüm Fragmanı Yayında! Burcu Serkan’ın Teklifine Şok Oluyor!

Benim Tatlı Yalanım dizisi merakla beklenen 18. yeni bölümüyle 18 Ekim cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kayra gerçekleri kabullenerek Suna’yı ve babasını affediyor. Öte yandan Serkan Burcu’ya bir yüzük alıp ona evlenme teklifi ediyor. Burcu Serkan’ın evlenme teklifine şok oluyor ve ne tepki vereceğini bilemiyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Burcu Serkan’ın Teklifine Şok Oluyor!

Benim Tatlı Yalanım 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kayra, Suna’ya ne diyeceğini soruyor. Anne mi yoksa Suna abla mı? Suna ise ne demek istiyorsa onu söyleyebileceğini söylüyor. Kayra biraz düşündükten sonra ona Anne demek istediğini açıklıyor. Bu arada Nejat ile Aylin boşanıyor. Boşanma davasından sonra ikili vedalaşıp ayrılıyorlar. Serkan, Burcu’ya evlenme teklifi etmeye karar veriyor. Yüzüğü çıkarıp ona teklifini ettikten sonra Burcu’nun garip tepkisiyle karşılaşıyor. Suna’yı bekleyen süpriz ne?

İşte Benim Tatlı Yalanım 18. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Şevket bey Kayra’yı alıp evlerine götürür. Suna’nın da annesiz büyüdüğünü, kendisinin de ona annesinin yokluğunu anlamasın diye yalanlar söylemek zorunda kaldığını anlatır. Suna’nın Pervin ismini verdiği bebeğinin annesine çok benzediğini söylediğini, onun içinde o bebeği yanından ayırmadığını anlatırken Suna gelir. Kayra, Suna’ya koşup sarılır.

Hande, yurt dışına gitmekten vazgeçer ve Nejat’tan intikam almak için Suna’nın Nejat’ın gerçek karısı olmadığı bilgisini basına yayar.  Berrin, Şevket’in gerçeği çocuklara anlatmasını istemez ama onlarla birlikte bir yemek yemek ister. Suna’yı olanlardan dolayı teselli eder. Saniye’nin diktiği gömleği giyip gelerek onu da mutlu eder. En iyi iş insanı ödülümü veren dernek Nejat’la konuşmak için gelir. Serkan, Hande’yle konuşmaya gider.

Hande, bunu kendisinin yaptığını itiraf edince Serkan onun çok kötü bir insan olduğunu yüzüne vurur. Aylin, eve gelir ve Kayra’nın okulda olan gösterisine katılmak ister. Kayra’da Aylin ablasının gelebileceğini söyler. Kayra, gösteriye çıkar gösterisini yaptıktan sonra anne diye seslenerek koşup Suna’nın boynuna sarılır. Aylin ise Kayra’nın kendisine koşup sarılmasını beklerden öylece kala kalır.

Benim Tatlı Yalanım 18. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Aile Eskisi Gibi Yeniden Bir Araya Gelir!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler