Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Düğümleri Çözüyor!

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Düğümleri Çözüyor!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Her Yerde Sen 18. yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Selin Eylül’le birlikte adada mahsur kalıyorlar. O gün artık her şeyi Selin’e anlatmaya karar veren Demir’in bu durum hoşuna gitmez. Eylül’ün Burak’la birlikte yaptığı plan tutuyor. Selin tüm düğümleri çözüyor ve Demir’in daha önceden Eylül’ü tanıdığını anlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Selin Tüm Düğümleri Çözüyor!

Her Yerde Sen 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Burak Demir’e gününün çok zor geçeceğini onun kaybedecek daha çok şeyi olduğunu söylüyor. Eylül ise, hiçbir şeyden habersiz Selin’e yüzüğünü hediye ediyor. Demir, Selin’in o yüzüğü parmağından çıkarmasını söylüyor. Demir’in Eylül’e karşı tavırlı olmasından Selin onların daha önceden tanıştıklarını anlıyor.

işte Her Yerde Sen 18. bölüm 2. fragmanı…

 

HER YERDE SEN 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Fenalaşan Eylül’ü Selin önce hastaneye götürür oradan da hava alması için eve getirir. Demir’de o sırada eve gelince iki eski nişanlı bahçede karşılaşır. Demir, Eylül’ü alıp evine bırakır. Demir, Selin’e her şeyi anlatmaya kararlıdır. Ama Selin Demir’in kötü bir şey anlatmasından korktuğu için onu susturur. Selin Demir’e bir süpriz hazırlar. İkili baş başa bir tekne gezisine çıkarlar. Orada romantik anlar yaşarlar.

Demir orada Eylül’ün eski nişanlısı olduğunu söylemek ister ama Selin’in tepkisinden korkar. Ertesi gün şirkette Merve, Bora’nın Antalya’dan dönmek istemediğini oraya yerleşeceğini duyduktan sonra sinir krizi geçirir. Demir Merve’yi sakinleştirmek için Vedat’ın yanına seraya götürür. İbo ise en yakın arkadaşını Ayda ile tanıştırır.

Ayda onun İbo’nun eski sevgilisi olduğunu öğrenir ve kızlar bir araya gelip erkeklerden uzak durma kararı alıp geceyi birlikte geçirmek ister. Demir Selin’i almaya gelmek ister. Kızlara verdiği sözü unutan Selin onunla eve döner. Yönetim kurulu acil bir toplantı düzenler ve Demir’le Burak oraya gider. Büyük Ada’da bir görüşme olduğunu söyleyen Eylül ise Selin’le oraya gider. Hava şartları bozulunca Eylül ve Selin orada mahsur kalır. Bu durum Demir’in hoşuna gitmez.

Her Yerde Sen 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sonunda Gerçekler Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler