Ana SayfaDizilerMasterChef 9. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef 9. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 30. yeni bölümü ile ekranlara geldi. Programın son bölümünde, Mavi ve Kırmızı takım 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu için yarıştılar. MasterChef bu bölümünde Tebessüm Kahvesine konuk oldular ve yemeklerini Tebessüm Kahvesinin emekçileri için yaptılar. Yemeler yapıldı ve oylar kullanıldı. Haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım belli oldu. Dokunulmazlığı alamayan takım bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. MasterChef 9.hafta ilk eleme adayları belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef Eleme Adayları Belli Oldu!

Her hafta ilk dokunulmazlık oyununda farklı bir mekana konuk olan MasterChef, bu haftada Tebessüm Kahvesine konuk oldu. Down Sendromlu Tebessüm Kahvesi emekçileri için yemek yapan yarışmacılar, orada fanlarıyla da tanışma imkanı buldular. En çok Ekin ile Yasin’i seven çocuklar yemeklerini yeyip oylarını kullandılar.

MASTERCHEF 9. HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Şefler menüleri takımlara verdiler ve fazla tatlı, tuzlu ve baharat kullanmamalarını istediler. Toplam 11 oy kullanıldı. Kutudan Kırmızı Takıma 7 oy çıkarken, Mavi Takıma ise 4 oy çıktı. Mavi takımın yaptığı Tavuk yemeğine kullandığı fazla baharat ve tatlıya az kullandıkları ceviz yüzünden az oy aldılar. 9. haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takım dokunulmazlığı alamadığı için bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Yarışmacılardan, Mehmet şefin yaptığı balık yemeğine en yakın yemeği yapmaları istendi. 40 dakika içinde yarışmacılardan sadece 4’ü yemeğini tamamlayabildi. Yasin, Mustafa ve Güzide yemeği yetiştiremediler. Diğer yarışmacılarda, Mehmet şefi iyi dinlemedikleri için yemekleri tam bulunmadı. Batuhan ile Suna’nın tabağını beğenen şefler dokunulmazlığı Batuhan’a verdiler.

KİMLER ELEME POTASINA DÜŞTÜ?

Batuhan, ilk eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu ve kendisine rakip olamayacağını söyleyip Güzide’yi seçti. Mavi takım ikinci eleme adayını belirlemek oylarını kullandılar. Bu haftadan sonra yarışmaya yeni yarışmacı gelmeyecek ve her hafta bir yarışmacı elenecek. Yarışmacıların verdikleri oylarda, Eda, Mustafa ve YeKatarina başa baş giderken Batuhan’ın oyu eşitliği bozdu. İkinci eleme adayı YeKatarina olarak belirlendi.

Böylelikle MasterChef’in 9. hafta ilk eleme adayları: GÜZİDE VE YEKATARİNA oldu.

Masterchef 9. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler