Ana SayfaDizilerKadın 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çadırdaki Gizemli Kişi Kim?

İlgili Postlar

Kadın 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çadırdaki Gizemli Kişi Kim?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Kadın merak edilen 67. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Bahar’la Sarp hastane odasında gelecekten konuşurken birden Sarp fenalaşıyor. Bahar, bir kez bunu kendisine yapmamasını söyleyerek gözyaşı döküyor. Sarp ölecek mi bilinmiyor ama Bahar, Sarp ve çocuklarla kampa gidip güzel vakit geçirdiklerini hayal ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bahar, çocuklarla birlikte kampta ateş yakmaya çalışırken çadırın fermuarı açılıyor. Çadırdaki gizemli kişi kim?

Salı Dizileri 2019

Çadırdaki Gizemli Kişi Kim?

Kadın 68. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar çocukları ile birlikte kamp yapmaya gidiyor. Ateş yakmaya çalışan Bahar’a Doruk, ‘Ateşi o yaksın’ diye sesleniyor. O sırada çadırın fermuarı açılıyor. Çadırın içinden kim çıkacak? Sarp öldü mü yoksa yaşıyor mu?

İşte Kadın 68. bölüm 1. fragmanı…

KADIN 67. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirin’in itiraflarından sonra Bahar, Sarp’ı affeder. Onun odasına gidip yine eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlarlar. Yaşadıkları onca şeyi unutup tekrar çocuklarla beraber hayalleri kurarken Sarp’ten ses gelmez. Bahar, onun şaka yaptığını zanneder ama Sarp uyanmaz. Sarp’a yeni kavuşan Bahar onu tekrar kaybetme düşüncesiyle deliye döner. Bir insanın bir kere öleceğini bunu kendisine ikinci kez yaşatmaması söyleyerek gözyaşı döker.

Annesini kaybettikten sonra farklı biri olan Şirin, annesine yaptığı her şey için büyük pişmanlık yaşar. Süslü Safiye’nin üçüncü kocasından sonra bir de babasına talip olmaya çalışmasıyla Şirin deliye döner. Mahalleye çıkıp Süslü Safiye’nin babasına yan gözle baktığını haykırmaya başlar. Enver bey ise ona engel olmaya çalışır ama başaramaz. Arif ise farkına varmadan da olsa kırmızı ışıkta geçmesiyle neden olduğu kazadan ve Hatice’nin ölümünden büyük bir vicdan azabı yaşar. Bir de üzerine Sarp ölürse endişesi yaşar.

Sürekli yeniden beraber ailecek kamplara gittiğini hayal eden Bahar, Sarp’ı gerçekten kaybedecek mi? Arif vicdan azabından nasıl kurtulacak? Şirin eski haline dönecek mi yoksa babasına destek olup hayatına devam mı edecek? Tüm bu soruların cevabı dizinin yeni bölümünde cevap bulacak.

Kadın 67. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sarp’ın Ölümü Bahar’ı Perişan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler