Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf İle Ada Sevgili Oluyorlar!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf İle Ada Sevgili Oluyorlar!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Aşk Ağlatır 7. yeni bölümüyle 20 Ekim pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde, Paraya düştün Nalan, parasız kalınca yine Mert’le buluşur. Ada’yı seven Yusuf, sırf intihar ettiği için Nalan’ın yanındadır ama artık onu hayatından çıkarmaya karar verir. Ada’ya aşkını ilan eden Yusuf onunla çok mutludur. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yusuf ile Ada sevgili oluyorlar ve ilk yemeklerine çıkıyorlar.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf İle Ada Sevgili Oluyorlar!

Aşk Ağlatır 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ada yengesine gece evden kaçacağını Yusuf’la buluşmaya gideceğini söyler. Yusuf’da Nalan’a ayrılmak istediğini söylüyor. Nalan, kendisine söz verdiğini söyleyip ayrılmak istemez ama Yusuf kararının kesin olduğunu söylüyor. İki yeni sevgili yemeğe çıkıyorlar. Ada, o günün tarihini defterine not alıyor. Yusuf ise ona bir kolye hediye ediyor.

İşte Aşk Ağlatır 7. bölüm 1. fragmanı…

AŞK AĞLATIR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Nalan’la Mert’i öpüşürken görür. Nalan’ın yanına giden Ada, Yusuf’u seviyorsa onu aldatmaması gerektiğini onu Mert beyle öpüşürken gördüğünü söyler. Nalan, Yusuf’a gördüklerini anlatmamasını anlatırsa onun başının belaya gireceğini söyler. Yıldırım, yıllar önce mal varlığını ve kızını emanet ettiği arkadaşı Erdem’in kızının Ada olduğunu öğrenir. Ada’ya yardım etmek isteyen Yıldırım’a Nihal karşı çıkar.

Ada’nın yaşadığı yeri merak eden Yıldırım orayı görmeye gider. Kapıda da karşılaşınca içeri girer. Evde eşya olmadığını görünce ertesi gün eşya alıp eve gönderir. Ancak, Mustafa çıkıp gelir ve evdeki yeni eşyaları görünce parasıyla aldıklarını zanneder. Ada, Mustafa olan o borcu kendisinin vereceğini söyler. Mustafa tüm eşyaları alıp götürür. Nalan ise yeni kıyafetler almak ister ama kredi kartının bloke olduğunu öğrenince tekrar Mert’le görüşür.

O gece arkadaşında kalacağını söyleyen Nalan olmayınca derin bir nefes alan Yusuf, Ada’yı da alarak deniz kenarında piknik yaparlar. Yıldırım, aylık üç bin lira Ada’ya öğrenim gideri ayarlar. Ancak bu Nihal’in gözünden kaçmaz ve iptal eder. Aylardır parası ödenmeyen yaşlı Abdullah beyi Nihal bakım evinden atar. Rüzgar, Ada’yı bulup Abdullah amcayı bakım evine tekrar götürebilmek için ondan yardım ister. Yusuf, Rüzgar’dan Ada’yı kıskanır.

Aşk Ağlatır 7. Bölüm ilk Sahne Yayında! Yusuf Ada’ya Aşkını Haykırmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler