Ana SayfaDedikoduOnur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Onur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!

Son dönemlerde başarılı oyunculuğuyla gündemde olan Onur Tuna, özel hayatını olabildiğince gözlerden uzak tutmaya çalışan isimlerden olsa da aşk dedikodularıyla gündeme gelmekten kaçamadı. Sosyal medyadan bir fotoğrafa yorum yapan Onur Tuna kafaları karıştırdı. Onur Tuna yorumuyla sosyal medyayı salladı. İşte Onur Tuna’nın o yorumu;

Oyunculuğu İle Ön Planda

“Yasak Elma” dizisinde canlandırdığı karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan başarılı oyuncu Onur Tuna, ekranlara bu sene gelmeye başlayan “Mucize Doktor” dizisinin başrol oyuncuları arasında. Canlandırdığı Ferman karakteriyle zaman zaman izleyicisini kızdıran ama aynı zamanda da bir sempati uyandırmayı başaran başarılı oyuncu özel hayatındansa mesleği ile gündeme gelmeyi tercih ediyor.

Onur Tuna Yasak Elma’dan Sonra Bomba Bir Projeye İmza Attı!

“Kendimden Nefret Ediyorum”

“Mucize Doktor” dizisinin başarılı oyuncusu geçtiğimiz günlerde dizi hakkında küçük bir röportaj verdi. Canlandırdığı karakterin kendinde yarattığı hisleri de anlatan Onur Tuna, “Ferman” karakterinin zaman zaman “Ali Vefa”ya çok sert çıkmasını ve sarf ettiği sözleri hiç sevmediğini dile getiren başarılı oyuncu, dizisini bir izleyici gözünden izlediğinde Ferman karakterinden nefret ettiğini açıklamıştı.

Onur Tuna Kimdir?

Onur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!

Özel hayatını gözlerden uzak tutan Onur Tuna, Tuvana Türkay‘ın fotoğrafının altına yaptığı bir yorumla kafaları karıştırdı. “Ne desem” yorumuna Tuvana Türkay’ın “Not al, hep bana söylersin” yanıtı ikili arasında yeni bir aşk mı doğuyor sorularını da akıllara düşürdü.

Tuvana Türkay Kimdir?

Onur Tuna Yorumuyla Sosyal Medyayı Salladı!
Onur Tuna’ın Tuvana Türkay’a Yorumu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler