Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç'a Kızacağı Bir Teklif...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç’a Kızacağı Bir Teklif Geliyor!

Çukur dizisi merakla beklenen 3. sezon 5. bölümüyle 21 Ekim Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sultan, Akın’dan dedesinin emanetlerini asıl sahibi olan Yamaç’a vermesini istiyor. Çukur polisler tarafından basılıyor. Baskını öğrenen Cumali sıkıntı çıkacağını söylüyor. Emmi’nin yanına giden Meliha, Yamaç’ın bilmesi gereken önemli bir sırrı ona söylüyor. Dizinin yeni fragmanında, Yamaç’a kızacağı bir teklif geliyor. Kendisinden Cumali abisini vermesi istenince Yamaç’ın tepkisi ne olacak?

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç’a Kızacağı Bir Teklif Geliyor!

Çukur 3. sezon 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Karaca Sultan’a Yamaç’ın mahalleye döndüğünü söylüyor. Damla ile Cumali polislerden kaçıyorlar ve sonunda ikili yakınlaşıyor. Yamaç ve Azer karşı karşıya gelip yumruklaşıyorlar. Vartolu ise hapiste yine bir çok gardiyanla karşı karşıya gelince, en sevdiği şeyin teke tek dövüşmek olduğunu söylüyor. Yamaç’tan Cumali abisini vermesi isteniyor. Bu teklif karşısında sinirlenen Yamaç ne yapacak?

İşte Çukur 3. sezon 5. bölüm 2. fragmanı…

ÇUKUR 3. SEZON 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç’ın öldüğünü zanneden Akın, derin bir nefes alır. Ama, birisi Yamaç yaralıyken onu arabadan çıkartıp, arabanın benzin deposuna ateşleyip havaya uçurduktan sonra onu alıp Cumali’nin gizlendiği evin önüne bırakır. Cumali, yaralı kardeşini içeri alıp, tanıdığı alkolik bir doktoru çağırıp Yamaç’ı tedavi ettirir.

Eski doktor, Yamaç’ı iyileştirmeyi başarır. Akın’la Azer, Yamaç’tan kurtulduklarını zannedip hapisteki Koçovalı erkekleri hapiste dövdürmek için plan yaparlar ve dövdürürler. Saldırıda Emmi’de dayak yer hatta hafızasını kaybeder. Yamaç, Efsun’a babasının katili kendisi olmadığını tekrar yanına geleceğini söyleyip söz vermişti.

Kendine gelen Yamaç, Efsun’a verdiği söz aklına gelir. Vartolu’da hapiste dayak yer ve hücreye kapatılır. Yamaç, akıl hastanesinde gördüğü kızı dans ederken görür. Ortada müzik yokken oynayan kıza herkes şaşkınlıkla bakarken Yamaç’ın da kulağına müzik gelir ve birlikte erik dalı oynamaya başlarlar.

Yamaç, kardeşlerini hapishanede ziyarete gider. Kimseyle görüşmeyen Vartolu Yamaç’ın geldiğini duyunca çıkar ve görüşürler. Yamaç, mahalleye gidip babasının tezgahının başına geçer. Akın amcasını sağ olarak görünce şok olur. Aliço’nun telefonuna bıraktığı mesajı dinleyen Yamaç, onun yaşadığını öğrenir ve çok mutlu olur.

Çukur 3. Sezon 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akın Emanetleri Yamaç’a İade Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler