Ana SayfaÜnlülerRap Müzik Altın Çağında!

İlgili Postlar

Rap Müzik Altın Çağında!

Popüler kültürün en yeni trendleri arasında olan Türkçe Rap müzik son günlerde büyük bir çıkış yakalamış durumda. Radyolarda sıkça yer bulan Rap müzik altın çağında demek de yanlış olmaz. Bu durum bu alanda kendini geliştirmekte olan genç ve başarılı rapçiler için de daha çok olanak tanıyor. Son dönemlerin adından övgüyle bahsettiren isimleri arasında ise Mert Şenel var.

Müzikle Çocukluğundan Beri İç İçe

Genç yaşına rağmen Rap müziğin başarılı temsilcilerinden olan Mert Şenel’in müziğe olan ilgisi küçük yaşlara dayanıyor. Küçük yaşlarda enstrüman çalmayı öğrenerek müziğe başlayan başarılı rapçi lise yıllarının son dönemlerinde yoğun bir şekilde Rap’le ilgilenmeye başladı.

Başarılı İsimlerle Ortak Çalışmalara İmza Attı

Rap hayatına ilk dönemlerde amatör olarak başlayan Mert Şenel, YouTube’a yüklediği şarkılarla adından büyük bir övgüyle söz ettirmeyi başardı. 2008 ve 2012 seneleri arasında  Ezhel, Şanışer, SokratST, Kamufle gibi daha birçok başarılı rapçiyle ortak çalışmalara imza atan Mert Şenel 2018 senesinde ‘’ Bu Kaçıncı Yanışım’’ isimli parça ile Sokrat St nin albümüne konuk oldu.

Rap Müzik Altın Çağında!

2018 senesinde “SokratST”nin albümüne konuk olmasıyla büyük bir çıkış yakalayan ve bu sene “Şaraplar ve Kadınlar” piyasaya çıkaran Mert Şenel,  müzik tarzını  alternatif rap, Rnb,Trap soul olarak nitelendiriyor. Sevdiği işi yapmaktan ve sevdiği insanlarla çalışmaktan mutlu olduğunu dile getiren Mert Şenel başarısının sırrının bu olduğunu açıklayarak “2 yıl içinde 2 kez Türkiye turnesi ve birçok ilde konser verdik, bizim için 2019 bayağı yorucu bir sene oldu ama işin içinde müzik olduğunda koşuşturma keyif durumuna dönüşüyor.” açıklamasını yaptı.

Mert Şenel Kimdir?

Rap Müzik Altın Çağında!
Rap Müzik Altın Çağında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler