Ana SayfaÜnlülerOzan Doğulu'dan Sıcak Dolu Anlar!

İlgili Postlar

Ozan Doğulu’dan Sıcak Dolu Anlar!

Türk DJ ve aranjör olan Ozan Doğulu, eşi Kübra Hera Aslan ile bir alışveriş merkezinde buluştular. Buluşma gerçekleştiren çift çocukları ile güzel sıcak dolu anlar yaşadı.

Ozan Doğulu Kimdir?

Ozan Doğlu’nun Kızı Elya’dan Güzel Açıklama!

Türk DJ ve aranjör olan Ozan Doğulu, eşi Kübra Hera Aslan ile bir alışveriş merkezinde buluştular. Ailesi ile mağazaları gezdiler, sonra yemek yediler. Üç çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini bitiren Ozan Doğulu, sevgilisi ve kızları ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Görüntülenen çift muhabirlerle Doğulu’nun küçük kızının bir muhabir ile diyaloğu herkesi şaşırttı. Ozan Doğulu‘nun küçük kızı Elyayı görüntülemesi üzerine bir muhabire şu şekilde yanıt verdi ; “Bizim fotoğraflarımızı neden çektin?” diye yanıt verdi. Muhabirin yanıtı ise “Çünkü sen çok güzel bir kızsın” demesi üzerine Elya “Hayır çünkü biz güzel bir aileyiz” dedi. bu diyolog ise magazin dünyasının gündemine oturdu.

Ozan Doğulu

Ozan Doğulu’dan Sıcak Dolu Anlar!

Ünlü sanatçı Ozan Doğulu, eşi Kübra Hera Aslan ile bir alışveriş merkezinde buluştular. Ailesi ile mağazaları gezdiler, sonra yemek yediler. Üç çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini bitiren Ozan Doğulu, sevgilisi ve kızları ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Sıcak dolu anlar yaşatan Ozan Doğulu, Sosyal medyadan attığı fotoğraflarda sıcak dolu anlar yaşadığını eğlenceli gün geçirdiğini belirtti. takipçileri ve hayranları onun sıcak dolu anlarını görünce dikkatleri bütün magazin dünyasının gündemine oturdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler