Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYine Yeni Yeniden "Kime Ne"

İlgili Postlar

Yine Yeni Yeniden “Kime Ne”

2013 senesinde kurulan ve büyük başarılar elde ederek adından büyük bir övgüyle bahsettiren Enbe Orkestrası,  bu sene de harika bir şarkıyı müzikseverlerin beğenisine sunuyor. Türkiye’nin en başarılı orkestra grupları arasında yer alan Enbe yine yeni yeniden “Kime Ne” diyerek, milyonların sevdiği “Kime Ne” şarksını kendi yorumuyla yeniden yorumladı. İşte Enbe’nin yeni projesi hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar;

Enbe Müzik Sektörüne Yeni Bir Yorum Kazandırdı

İlk olarak 2013 senesinde dinleyicileriyle buluşan Enbe orkestrası bu zamana kadar birçok sevilen sanatçıyla da ortak projelere imza attı. Mustafa Ceceli, Doğukan Medetoğlu, İlyas Yalçıntaş ve Bahadır Tatlısöz gibi daha birçok şarkıcıyla birlikte çalışan orkestra, Türkiye’de alanında bir ilke imza atarak müziğe yeni bir soluk da kazandırdı.

Enbe Orkestrası’nın Son Keşifleri Ezgi Ayçe ve Doğukan Medetoğlu!

Enbe Konserine Yoğun İlgi

Başarılı şarkıcılarla ortak çalışmalar yaparak adından büyük bir övgüyle söz ettiren Enbe Orkestrası, klasik müzik ve orkestra coverlarında oldukça başarılı. Geçtiğimiz aylarda Antalya Sueno Hotel ve  Kıbrıs The Savoy Ottoman Palace’ta  dinleyicileriyle buluşan orkestra kendisini dinlemeye gelenlere eşsiz bir müzik şöleni sundu. Konserinde Fransız şansonlara, Napolitenler’den Aryalar’a ve Latin ezgilerinden kendi hit parçalarına pek çok şarkı çalan orkestranın performansı büyük övgü gördü.

Şehrazat en kıymetli şarkısını Orka Orkestra’sına verdi!

Yine Yeni Yeniden “Kime Ne”

Orkestra kurucusu Özgür Ordulu sözü ve müziği Şehrazat’a ait ‘Kime Ne’ parçasını uzun bir süredir yorumlamak istediklerini dile getirdi. Şarkının Kenan Doğulu’dan sonra bir daha coverı yapılmadığını ve parçanın orkestra tarafından çok sevildiğini açıklayan Ordulu, şarkı için Şehrazat hanıma teşekkürlerini iletti. Yoğun arajmanlarına rağmen bu şarkının tüm solistlerini bir araya getirdiğini açıklayan Ordulu orkestranın şarkı üzerinde Mart ayından beri çalıştığını açıkladı. Ceylan Yedikel, Petek Akçakaya ve Mehmet Kılınç’ın yorumuyla daha da güçlenen şarkının arenjesi Erhan Bayrak klip yönetmenliği ise Emrah Özbilen’e ait.

Yine Yeni Yeniden "Kime Ne"
Yine Yeni Yeniden “Kime Ne”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler