Ana SayfaDizilerKurşun 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Leyla Orhan'la Tanışmak İçin Her Şeyi...

İlgili Postlar

Kurşun 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Leyla Orhan’la Tanışmak İçin Her Şeyi Göze Alıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Kurşun ilk bölümüyle 23 Ekim Çarşamba günü ekranlara gelecek. Merakla beklenen dizinin ilk bölümünde; Orhan Savcı’nın sisteme sonuna kadar inanmış babası meçhul bir şekilde ölüyor. Babasının ölümünden sonra, Orhan Savcı’dan görülen davaların peşini bırakması isteniyor. Kendisi ile birlikte ailesi de tehdit altında olan Orhan davasından vazgeçmeyeceğine ve  suçlulara gün yüzü göstermeyeceğine ant içiyor. Orhan, kendisini bu hale onların getirdiğini söyleyerek silahını eline alıyor. Dizinin yeni fragmanında, Leyla Orhan’la tanışmak için her şeyi göze alıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Leyla Orhan’la Tanışmak İçin Her Şeyi Göze Alıyor!

Kurşun dizisi 1. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Leyla, Orhan Savcıyla görüşmek için gazeteci kimliğiyle değil, madur müşteki kimliğiyle kafasını duvara vurup yaralanarak içeri girip savcıyla tanışır. Orhan’da Leyla’nın yarasını pansuman edip kendisiyle tanışmaya değer mi diye sorar. Leyla, babasının annesini ve kendisini terk edip gittikten sonra sonunun annesi gibi olmasından korktuğu için hiç aşık olmadığını, günahını bile anlatacak kimsesi olmadığını söyler.

İşte Kurşun 1. bölüm 2. fragmanı…

KURŞUN DİZİSİNİN KONUSU!

Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu’nun baş rollerini paylaştığı dizide, Berrak TüzünataçSarp AkkayaKürşat AlnıaçıkSeda AkmanBora Akkaş ve Begüm Akkaya, gibi bir çok ünlü isim de yer alıyor. Merakla beklenen Kurşun dizisi 23 Ekim çarşamba günü izleyicisiyle buluşacak.

Kurşun dizisi 1970’li yılların İstanbul’un da geçiyor. Dizi, Engin Altan Düzyatan’ın canlandıracağı Orhan Atmaca isimli adalet arayan bir savcısı ile Burçin Terzioğlu’nin canlandıracağı, kalemine güvenen başarılı bir gazeteci olan Leyla Devrim’le birlikte verecekleri mücadelenin hikayesini anlatıyor. İki büyük oyuncunun canlandıracağı, Orhan ile Leyla karakteri gerek aşkları gerekse hırsları ile ülkemizin 70’li yıllarında yaşanan renkli kültürü ve karanlık yer altı dünyası arasında savrulma mücadelesini veren iki insanın hikayesini anlatmakta.

Kurşun dizisini izleyenler bir ülkenin özgür, çılgın, umutlu gençliğinin kavgayla, siyasetle, aşkla ve müzikle büyüyüp kabadayılıktan mafyaya, rocktan arabeske, köylerden şehirlere, şehirlerden ise başka yeni bir ülkeye dönüşmesine tanıklık edecek. Kurşun Dizisi için imaj değiştiren, Engin Altan Düzyatan ve Burçin Terzioğlu yeni imajları ile izleyicilerin karşısına çıkamaya hazırlanıyor.

Kurşun 1. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! ‘Bundan Sonra Celladınızım’ !

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler