Ana SayfaDizilerMasterClass'ta Kim Birinci Oldu?

İlgili Postlar

MasterClass’ta Kim Birinci Oldu?

Tv 8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından MasterChef Türkiye haftanın üç günü ekranlara geliyor. Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ekranlara gelen yarışma programı Perşembe günleri de MasterClass ödül oyunu ile ekranlardaki yerini alıyor. Şefler, haftanın ilk günü yapılan ödül oyununu kazanan takıma özel eğitim veriyor ve eğitimde yemeği en iyi yapan yarışmacı büyük ödülün sahibi oluyor. Geçen haftanın ödülü fırın idi. Bu haftanın ödülü ise bin lira para ödülü oldu. MasterClass’ta kim birinci oldu?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterClass’ta Kim Birinci Oldu?

Bu hafta ödül oyununu kazanan Mavi takım Somer şefle MasterClas eğitimine katılma hakkının sahibi oldu. Somer şeften eğitim almak için mavi takım yarışmacıları yerlerini aldılar. Bir gün önce elenen Ye Katarina’da eğiminde yer aldı. Somer şef yarışmacılara yemekle ilgili püf noktaları verdikten sonra tabaklarını hazırlamalarını istedi. Ye Katarina’nın son kez giydiği MasterChef önlüğüyle istenilen yemeğini yaptı.

Somer şef Batuhan ve Ye Katarina’nın tabağı arasında kaldı ve kararını açıkladı. Haftanın MasterClass ödülünün sahibi 28 yaşındaki Rus asıllı Ye Katarina oldu. Ye Katarina en iyi yemeği yaparak tam 1.000 lira para ödülünün de sahibi oldu.

Her hafta farklı bir heyecan yaşatan MasterChef, pazartesi günü 10. haftanın ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Ye Katarina’nın elenmesinden sonra 13 yarışmacı kaldı ve yeni yarışmacı alınmayacak. Haftanın ilk kaptanlık oyununu kazanan takım avantajlı olacak ve yedi yarışmacıyla yarışacak.

MasterChef’te 9. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler