Ana SayfaDizilerMasterChef'te 9. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef’te 9. Hafta Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 31. bölümüyle ekranlara geldi. Takımlar son bölümde ikinci dokunulmazlık oyunu için kolları sıvadılar. 9. Haftanın ikinci dokunulmazlığını alan takım belli oldu. Dokunulmazlığı alamayan takım ise bireysel dokunulmazlık için yarıştılar ve iki eleme adayı daha eleme potasına düştü ve 4 yarışmacı eleme heyecanı yaşadı. MasterChef’te 9. hafta elenen yarışmacı belli oldu.

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’te Elenen Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef’in son bölümün dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan ikişerli gurup halinde 7 ayrı yörenin 7 köftesini yapmalarını istediler. Her iki takımdan birer yarışmacı eşleşerek aynı köfteyi aynı sürede yapmaları için tezgahın başına geçtiler.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Mavi takımın yarışmacılarının yaptığı köfteler daha çok beğenildiği için Mavi Takım 9. haftanın son dokunulmazlığının sahibi oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Kırmızı Takım bireysel dokunulmazlık için yerini aldı. Somer şef yarışmacılar için Asya Mutfağının sokak lezzeti olan Köy Çorbasını seçti. Yarışmacılar yemeği tattılar ve Somer şefin yaptığı yemeğe en yakın yemeği yapmak için yerlerini aldılar. Somer şef verilen süre içerisinde yarışmacılara gereken tiyoları da verdi. Köy Çorbasını en iyi yapan üç yarışmacı Kıvanç, F Batuhan ve Alican oldu.

Şefler Alican’ın yemeğini daha çok beğenerek dokunulmazlığı ona verdiler. Alican, takımından 3. eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu ve belirlediği isim Cemre oldu. 4. eleme adayını belirlemek için kırmızı takım yarışmacıları oylarını kullandılar. Oyların iki tanesi eşit olunca takım kaptanı olan Ekin’den seçim yapması istendi. Ekin, takımından kimseyi eleme potasına sokmak istemedi ve kendisini seçti.

Böylece, Ekin, Güzide, Cemre ve Ye Katarina eleme oyunu için yerlerini aldılar.

ELEME OYUNU!

Eleme oyununda 4 yarışmacıdan şefler 45 dakika süre içerisinde Hünkar Beğendi yapmalarını istediler. Verilen süre içinde en iyi Hürkan Beğendi yemeğini Ekin yaptı. İkinci en iyi yemeği Güzide yaptı. Son ikiye kalan Cemre ile Ye Katarina’ya neler hissettikleri soruldu. İlk defa eleme potasına düşen Cemre, son ikiye kaldığı için elenmeyi hakkettiğini söyledi. Ye Katarina ise daha yeni geldiğini gitmek için erken olduğunu söyledi. Yarışmaya veda eden isim Ye Katarina oldu.

MasterChef 9. Hafta İlk Eleme Adayları Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler