Ana SayfaDizilerAfili Aşk 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Romantik Akşam Yemeğinde!

İlgili Postlar

Afili Aşk 19. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe İle Kerem Romantik Akşam Yemeğinde!

Afili Aşk dizisi 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ile Ayşe, evlilik danışmanına gitmeden aralarında bir hikaye uydurdular. Kerem , danışmana Ayşe’nin parası için evlendiğini söyledi. Arası hala düzelmeyen Muhsin beyle Yelda hanım arasında mektup krizi yaşandı. Kerem, annesini Rıfat’dan kıskanmaya başladı ve ona engel olmak isteyen Ayşe, Kerem’i herkesin içinde öptü. Ayşe ise Kerem’in ilk aşkı olduğunu anladı. Dizinin yeni bölüm fragmanda, Ayşe ile Kerem romantik akşam yemeğinde bir araya geliyorlar.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Romantik Akşam Yemeğinde!

Afili Aşk 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İlk aşkının Kerem olduğunu öğrenen Ayşe, Kerem’e onun ilk aşkının kim olduğunu soruyor. Ayşe’ye cevap vermeyen Kerem, Volkan’a akıl danışır. Kerem, konuşmak için Ayşe’yi akşam yemeğine davet eder ve ona bir hediye almak için Volkan’dan yardım ister. Yemeğe çıkmadan önce Ayşe’yi görünce Kerem’in dili tutulur. İkisi de birbirine aşık olan ikili, ilk hamleyi karşı taraftan bekler.

İşte Afili Aşk 19. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/MV8IJGFqRns

AFİLİ AŞK 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mahkeme ertelenince Kerem’de Ayşe’de derin bir nefes alır ama Ceyda bu duruma pek sevinmez. Hatta onlar için bir evlilik danışmanı bile ayarlar. Muhsin bey, Yelda’nın yanında Rıfat’ı arar ve kızları da çağırmasını söyler. Kerem’le Ayşe, Muhsin beyi takip ederler ve bir eylence mekanına girdiğini görürler. Orada Kerem, bir çalışanla samimi bir şekilde konuşunca Ayşe sinirlenir. Kerem, lavaboya gittiğinde Ayşe’nin yanına biri gelip içki ısmarlayıp ona asılmaya kalkar.

Kerem, Ayşe’nin parmağını gösterip onun karısı olduğunu söyleyince adam özür dileyip gider. Kerem, babasını bulup onun orada ne işi olduğunu sorduğu sırada Ayşe masadaki içkileri içer ve sarhoş olur. Onu ayıltmak için Kerem çorbacıya götürür. Oraya Samet’le Hülya’da gelir. Ayşe, ağzından boşanacaklarını kaçırır. Ertesi gün Hülya, Muhsin beye boşanacaklarını söyleyince ikisi de inkar eder. Rasim, Kerem’in yaptığı kulübede yaptığı kuğuyu kargoyla gönderir. Ayşe, kutuyu açtığında ilk aşkının Kerem olduğunu anlar.

 Afili Aşk 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe İlk Aşkının Kerem Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler