Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'a Ne...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Ne İtiraf Edecek?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk merakla beklenen 6. yeni bölümüyle Show Tv’de 19 Ekim cumartesi günü izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız, Kuzey’in kendisine arkadaşım demesine kızıp görücüleri kabul ettiğini açıkıyor. Kuzey’de başkasıyla evlenmeye karar veriyor. İkisine de görücüler yağmaya başlıyor. Birbirlerine duygularını açıklamayan ikili kıskançlık krizlerine girerler. Dizinin yeni fragmanında, Kuzey Yıldız’a gitmemesini söyleyince o da neden diye soruyor. Kuzey Yıldız’a ne itiraf edecek?

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldız’a Ne İtiraf Edecek?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mine, babasına Gökçe’nin arkalarından iş çevirip anneleriyle gizli gizli görüştüğünü söylüyor. Gökçe, Yıldız’ın karşısına çıkıp babasının hala annesini sevdiğini haykırıyor. Bunun üzerine Yıldız, evlenmeye karar verir ve görücüleri gelmeye başlar. Kuzey’de annesini arayıp kendisine kız istemelerini söyler. İkili birbirlerinin mürüvetlerine mani olmaya kalkınca ortalık karışır. Yıldız’ın gitme kararına yine Kuzey karşı çıkar. Yıldız ise neden diye sorduğunda Kuzey, ‘Çünkü ben sana’ der. Kuzey, lafının sonunu getirip aşkını itiraf edecek mi?

işte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. bölüm 2. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuzey’in kızları para kazanmak için evin önünde sucuk satmaya başlar. Kuzey, Yıldız’ı döndürmek için hava alanına giden Yusuf, onu geri döndürmek için iyi bir konuşma yapamaz. Ona ister arkadaş ister kardeş gibi dediği zaman Yıldız’ın şartelleri atar. Eve dönen Kuzey, kızlarını evin önünde para kazanmak için sucuk satarken görür.

Yıldız, geri döndüğünde onları arazisinde görünce kira ister. Kira ise para olarak değil çalışarak olur. Kızları arazinin kirası karşılığında evinde çalıştırır. Yıldız’ın edebiyat mezunu olduğunu öğrenen kızlar, evdeki gitarı da görünce iyice şaşırırlar. Yıldız bir şarkı söyler hepsi hayran kalır. Pembe’ye görücü çıkar.

Kızlardan yardım isteyen Pembe onların azizliğine uğrar. Bir de kendisini isteyen kişinin dedesi yaşında öğrenince iyice delirir. Kuzey, alacaklılarının kızlarını rahatsız ettiğini öğrenince gidip konuşur ve yeniden bir senet yapar. Ruhi, Yıldız’la Kuzey’in beraber tekneyle çıktıklarını öğrenir. Onlar tekneden inerken silahını doğrultur Kuzey’e ateş eder. Ama Yıldız Kuzey’i korur.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Orucunu Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler