Ana SayfaDizilerVuslat 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Feride'nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Anlıyor!

İlgili Postlar

Vuslat 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Feride’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Anlıyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat geçen hafta milli maç olduğu için ekranlara gelememişti. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Aziz’in kendisine çektirdiği acılar için affetmez yüzüğü ve kolyeyi iade eder. Feride’nin kendisine iade ettiği yüzüğü ve kolyeyi ona geri veren Aziz, ‘Bunlar sana ait sende bana’ der. Tahsin, Salih babanın dükkanını yerle bir etme emri verir. Dizinin yeni fragmanında, Aziz, Feride’nin hayatının tehlikede olduğunu anlıyor ve ondan kaçmasını istiyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz Feride’nin Hayatının Tehlikede Olduğunu Anlıyor!

Vuslat 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Perihan’ın ölümün arkasındaki sır perdesinin açıldığı haberleri çıkıyor. Bunu öğrenen Tahsin, Nehir’i arayıp ne yaptığını soruyor. Nehir ise daha hiç bir şey yapmadığını söylüyor. Salih babanın dükkanına Tahsin’in adamları geliyor. Feride’nin hayatının tehlikede olduğunu öğrenen Aziz ise onun yanına koşuyor ve kaçmasını söylüyor. O sırada bir el silah sesi duyuruluyor. Feride vuruluyor mu?

İşte Vuslat 25. bölüm 2. fragmanı…

VUSLAT 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, babasının Feride’yi kendisinden uzak durmak için tehdit ettiğini duyar. Yolda babasının arasını durdurup onu Fırat’ın mezarına götürür. Fırat’ın ölüm yıl dönümünü hatırlamadığını, yemekte paradan evlilikten bahsedip bir kere kardeşini hatırlamadığını söyler ve her şeyi hatırladığını itiraf eder. Ama bunu Nehir’in duymamasını ister. Şirkete geç kalan Feride içeri girerken Aziz ile çarpışır ve çantasındaki eşyalar yerlere dağılır. Aziz yere düşen saati görür.

Nehir onları yan yana görünce Feride’yi geç kaldığı için azarlar. Aziz, Feride’yi odasına çağırır. Ondan önce Nehir gelir ve Feride’ye yaptığı hareketle farklı birini gördüğünü, sanki Feride’nin kendisiyle değil, onun Feride’yle uğraştığını anladığını söyler. Feride, gelince kalmak isteyen Nehir’den dışarı çıkmasını ister.

Aziz, Feride’den saati kendisine satmasını ister. Onun sanki kendisine aitmiş gibi içinde bir his olduğunu söyler. Feride’de ona kendisine ait olduğunu hissettiği şeylere sahip çıkmasını söyler. Aziz, Sultan’ı da alır Altan’lara gider. Feride de oradadır. Yemekte Tahsin, Feride’yi arayarak yaptığı teklife ne cevap vereceğini sorar. Feride ise Aziz’den vazgeçmeyeceğini söyler. Feride, ağlamaya başlayınca Aziz, dayanamayıp onu hiç unutmadığını söyler. Bunu bildiğini söyleyen Feride ise kolyeyi ve yüzüğü verip onu bekleyeceğini söyler.

Vuslat 25. Bölüm Fragmanı Yayında! Feride Aziz’in Kendisini Unutmadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler