Ana SayfaDedikoduMelis İşiten: Siz Çok Ahlaksızsınız!

İlgili Postlar

Melis İşiten: Siz Çok Ahlaksızsınız!

Temmuz ayında Uraz Kaygılaroğlu ile beş senelik evliliğini sonlandıran Melis İşiten’in evliliğini bitiren nedenin ihanet olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayarak sessiz kalan oyuncu sosyal medyayı da sık kullanan isimlerden. Geçtiğimiz gün haksız yere eleştirilerle karşılaşan Melis İşiten “Siz Çok Ahlaksızsınız” yorumuyla gündeme damgasını vurdu.

Evliliği İhanet Mi Bitirdi?

Temmuz ayında Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’in boşanma haberi ikilinin sevenlerinde bir şok etkisi yaratmıştı. Ayrılığı sosyal medya hesaplarından duyurarak birbirlerine duygusal bir şekilde veda eden çiftin boşanmasının altında yatan nedenin Uraz Kaygılaroğlu’nun “Baba Candır” dizisindeki rol arkadaşı “Meliz Tüzüngüç ile 1 senedir yaşadığı yasak aşk olduğu iddia edildi.

Uraz Kaygılaroğlu’nun Evliliğini İhanet Mi Bitirdi?

Ünlü Oyuncu Kızlık Soyadına Döndü!

2014 senesinde Uraz Kaygılaroğlu ile evlenen Melis İşiten eşinin soyadını almıştı. Ancak geçtiğimiz aylarda boşanan ünlü oyuncu sosyal medya hesabında da soyadını yeniden İşiten olarak değiştirdi. Boşanırken kızları için hala arkadaş kalacaklarını söyleyen çift birbiriyle olan fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından silmemeyi tercih etmesi Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten’in birbirini hala sevdiklerini ama ayrılmalarına neden olan ciddi bir sorun olduğunu düşündürüyor. Bu noktada da akıllara yine ihanet iddiaları gerçek mi? sorusunu düşürüyor.

Uraz Kaygılaroğlu Kimdir?

Melis İşiten: Siz Çok Ahlaksızsınız!

Bir süre önce Uraz Kaygılaroğlu ile boşanan Melis İşiten‘in sosyal medya hesabını aktif olarak kullanması eleştirilerin odağında kalmasına neden oldu. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından bir fotoğraf paylaşan İşiten’e bir takipçisi “Kadın kocayı bırakınca evlattan da vazgeçti, şöhret peşinde koşuyor” yorumunda bulununca bu durum karşısında çok sinirlenen İşiten yoruma “Siz çok ahlaksızsınız ama tabii ki görülün istediğim için silmeyeceğim yorumunuzu. Evladımı sırf sizin gibiler yüzünden sakınıyorum artık. Size hayatta bol şans diliyorum.” cevabını verdi.

Melis İşiten Kimdir?

Melis İşiten: Siz Çok Ahlaksızsınız!
Melis İşiten: Siz Çok Ahlaksızsınız!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler