Ana SayfaÜnlülerMüzik Dünyasının Ayşe Hatun'undan Efsane Şarkı!

İlgili Postlar

Müzik Dünyasının Ayşe Hatun’undan Efsane Şarkı!

Türk şarkıcı ve eski manken olan Ayşe Hatun Önal, Dmc etiketiyle 5.nci  sıngle çalışması “Efsane adlı çalışmasında tüm dijital alanrında  yerini aldı. Bu eserinin bütün platform da yer alması ve sanatçının büyük başarıya adım atmasını sağlamıştır. Ayşe Hatun efsane şarkı çıkararak milyonlara dinletmektedir.

Ayşe Hatun Önal Kimdir?

Efsane Şarkı New York İle Eşlik edecek!

AYŞE HATUN ÖNAL

Türk şarkıcı Ayşe Hatun Önal,  Efsane  şarkısının “Efsane” adı verilen şarkısının çıkmasından hemen sonra binlerce kişi izlemiştir. Video fotoğrafları için Selim Akar’ın eşliği ile  New York’ta Efsane pozlar vererek videonun kalitesini arttırdı. “Efsane” şarkısının sözü ve bestesi Fikri Karayel’e  düzenlemesi  Ufuk Kevser’inde katkısı bulunuyor. Ayşe Hatun Önal’ın videoda giydiği kostümleri dünyaca ünlü yıldızların modacısı  Rufat İsmail tarafından hazırlanmıştır.  Ayşe  Hatun Önal‘ın yeni çıkardığı şarkı hemen gündeme oturmuş ve binlerce kişi tarafından olumlu yanıt almıştır.

Müzik Dünyasının Ayşe Hatun’undan Efsane Şarkı!

Türk şarkıcı ve eski manken olan Ayşe Hatun Önal, Dmc etiketiyle 5.nci  sıngle çalışması “Efsane adlı çalışmasında tüm dijital alanrında  yerini aldı. Bu eserinin bütün platform da yer alması ve sanatçının büyük başarıya adım atmasını sağlamıştır. Ayşe Hatun efsane şarkı çıkararak milyonlara dinletmektedir. Video fotoğrafları için Selim Akar’ın eşliği ile  New York’ta Efsane pozlar vererek videonun kalitesini arttırdı. “Efsane” şarkısının sözü ve bestesi Fikri Karayel’e  düzenlemesi  Ufuk Kevser’inde katkısı bulunuyor. Ayşe Hatun Önal’ın videoda giydiği kostümleri dünyaca ünlü yıldızların modacısı  Rufat İsmail tarafından hazırlanmıştır.  Ayşe  Hatun Önal’ın yeni çıkardığı şarkı hemen gündeme oturmuş ve binlerce kişi tarafından olumlu yanıt almıştır.

AYŞE HATUN ÖNAL

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler