Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! Suna İle Nejat Baş...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 19. Bölüm Ön İzleme Yayında! Suna İle Nejat Baş Başa Tatile Çıkıyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Aylin’den boşanıp Kayra’nın velayetini alıyor. Aylin, yurt dışına gitmekten vazgeçiyor. Hande ise Nejat’a yeni bir tuzak kuruyor ama Berrin, bunu öğrenip engelliyor. Nejat, Suna’ya evlenme teklif ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Suna ile Nejat baş başa tatile çıkıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Suna İle Nejat Baş Başa Tatile Çıkıyor!

Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Tanıtımda, Nejat, evlenme teklifini kabul ettiği Suna’ya bir süpriz yapıp onu baş başa kalabilecekleri bir tatile götürüyor. Ama Suna, ayağından sakatlanıp tekerlekli sandalye ile tatile gitmek zorunda kalıyor. Nejat, Suna’ya bir gecelik aldığını söylüyor. Suna, nasıl bir gecelik aldığını merak ederken, hediyesini görünce çok şaşırıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 19. bölüm ön izleme..

BENİM TATLI YALANIM 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kuyumcu şirketi arayıp Burcu’ya Serkan beyin bir tek taş yüzük aldığını faturasını hangi adrese göndereceklerini sorar. Burcu yüzüğü kendisine aldığını ve Serkan’ın evlenme teklif edeceğini düşünür. Daha önceden de tranvası olan Burcu, Serkan’a kendisini farklı biri olarak göstermeye çalışıyor. Sonunda Nejat’ın Suna’ya evlenme teklif edeceğini o yüzüğün sahibinin de Suna olduğunu öğrenince derin bir nefes alır.

Hande’nin şirketle ilişiği kesilir ve başka bir şirkette işe başlar. Nejat’ın kızına sahte bir anne tuttuğu haberi yayılınca bir basın toplantısı yapmaya karar verir. Ama Hande oraya bir adamını gönderip Nejat’ı köşeye sıkıştırır. Suna’ya Kayra’nın yanında sahte annelik için kaç para aldığını sorunca Nejat, gazeteciyi yumruklar ve o anlar kaydedilir. Hande, videoyu izledikten sonra Kayra’nın görüntüsü olmadan yayınlamasını söyler.

Berrin, tüm bunları Hande’nin yaptığını öğrenir ve görüntülerin basına sızmasına engel olur. Hande, Berrin hanımla görüşüp onu kendi çalıştığı şirketle çalışması için teklifte bulunur. Konuşmaları Berrin kayda alır ve bu teklifi ret edip Nejat’tan ve Suna’dan uzak durmasını söyler. İşsiz kalan gazeteci Suna’ya o videoyu gönderir ve kendisiyle görüşmezse yayınlayacağını söyler. Sunu, Nejat’ı korumak için görüşmeye gider.

Sahte annelik için 200 bin lira aldığını söyler. Nejat, mahkemeden çıktıktan sonra Suna’ya ulaşamayınca Saniye’yi arar ve yerini öğrenir. Suna’nın gazeteciyle buluştuğu parka gidip adamın telefonunu kırar ve bir daha çevrelerinde olmamalarını söyler. Aylin, yurt dışına gidecekken fikir değiştirir ve geri döner.

Benim Tatlı Yalanım 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nejat’dan Suna’ya Evlenme Teklifi Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler