Ana SayfaDizilerBir Aile Hikayesi 18. Final Bölümünde Son Kez Ekranlara Geldi!

İlgili Postlar

Bir Aile Hikayesi 18. Final Bölümünde Son Kez Ekranlara Geldi!

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi’nin final yapması izleyenlerini üzdü. Bir Aile Hikayesi son kez ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde; Reyhan, Cem’le tartışır ve bir süre Nedim’de kalmasını ister. Çocuklar bu duruma tepki gösterince Reyhan gidip Cem’i eve getirir. O gece evde yangın çıkar. Herkes sağ salim kurtulur ancak Cem, çok fazla dumana maruz kaldığı için kalbi durur.

Cumartesi Dizileri 2019

Bir Aile Hikayesi Son Kez Ekranlara Geldi!

Cem, Nedim’in evine gittikten sonra, Berk arkadaşında kalmak için evden çıkar. Beste ile Mahur ise sofraya bile oturmazlar. Reyhan, Cem’i alıp eve gelir. Çocuklar babalarını evde görünce çok mutlu olurlar. Beraber yemek yeyip televizyon seyrederler. Cem, gece yarısı duman kokusuyla uyanır. Önce Reyhan’ı dışarı çıkardıktan sonra tekrar alevlerin içine dalıp Beste’yi kurtarır. İçeride kalan köpek için tekrar alevlerin içine giren Cem onuda kurtarır.

BİR AİLE HİKAYESİ FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyhan’la Cem, çocukları Nedim’in evine bıraktıktan sonra, Cem’in elindeki yanıklar için hastaneye giderler. Reyhan, Nedim’e telefon edip Berk’e ulaşıp ulaşmadıklarını sorup biraz sonra eve geleceklerini söyledikten sonra doktor onunla konuşmak ister. Cem’in çok fazla duman soluduğundan kalbi durduğunu ve onu kurtaramadıklarını söyler. Reyhan bir yanlışlık olduğunu kendilerinin yanık için geldiklerini söyler ve inanmaz.

Cem’in odasına gittiğinde onun öldüğünü görünce şok geçirir. Çocukları üzmeden bu olayı anlatmak için kendine gelir ve önce Nedim’e sonra çocukları Cem’in öldüğünü anlatır. Berk ise eve geldiğinde o gece yangın olup babasını kaybettiğini öğrenir.

Mahur, babasının eşyalarını toplarken kendisine bıraktığı mektubu görür. Şakir, mektupta kendisi öldükten sonra onu hep mutlu bir şekilde anmalarını ve üzülmemeleri yazmıştır. Şakir’in ölümünün 7. günü aile bir araya gelip onu mutlu bir şekilde anarlar. Aradan altı ay geçer. Berk ile Nil tekrar evlenirler. Erdem’le Beste’de evlenir ve bir bebek beklerler. Mahur bir karar alır ve bir çocuk evlat edinmeye karar verir.

Bir Aile Hikayesi 18. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Cem’in Ani Ölümü Aileyi Perişan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler