Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 41. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Gerçekten Mi...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 41. Bölüm Fragmanı Yayında! Yılmaz İle Züleyha Gerçekten Mi Kaçıyor?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova 41. yeni bölümüyle 24 Ekim perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hünkar hanım, Demr’i kurtarmak için Şermin’e para teklif edip ifadesini geri almasını ister. Mahkeme günü gelir ama Şermin duruşmaya gelmez. Bu arada Yılmaz, Şermin’in hesabına 500 bin lira para yatırdığını öğrenir. Şermin’in yeni planı ne? Dizinin yeni bölümünde, Yılmaz ile Züleyha gerçekten mi kaçıyor? Yoksa bu da bir rüya mı?

Perşembe Dizileri 2019

Yılmaz İle Züleyha Gerçekten Mi Kaçıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 41. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Züleyha, bebeğini de alıp Yılmaz’ın yanına gider. Yılmaz, Züleyha’ya onsuz yapamadığını bir an bile aklından çıkmadığını söyler. Züleyha, kendisini oradan götürmesini söyler. Yılmaz’da götüreceğini eskisi gibi çok mutlu olacaklarını söyler. Bu bir rüya mı yoksa gerçek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 41. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1185259678349090816

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Yılmaz, Züleyha’yı hastaneye yetiştirir ve Adnan’ı kucağından bir an olsun indirmez. Züleyha çok kan kaybetmiştir ama bebeğine bir şey olmaz. Hünkar, Züleyha’yı kaçtı zannedip adamlarını dört bir yana onu aramak için gönderir. Gaffur yine boş boğazlık yapıp Hatip ağaya Züleyla’nın Yılmaz’la kaçtığını söyler. Fekeli, durumu öğrendikten sonra Hünkar’a haber verir. Hünkar, Züleyha’yı eve getirir ama ona inanmaz.

Hatip ağa hapishaneye gider ve Demir’e karısının Yılmaz’la kaçtığını söyler. Demir, çılgına döner ve gardiyanlara karşı geldiği için hücreye atılır. Hatip, Şermin’e ifadesini geri almak şartıyla Hünkar’dan para istemesini ve o parayı da yarı yarıya paylaşmayı teklif eder. Şermin, Hünkar’dan oğlunun özgürlüğü karşılığında bir milyon lira ister. O kadar nakit parası olmayan Hünkar, arazilerini satışa çıkarır.

Hatip ağa, çiftliğe gelip araziler için 700 bin lira teklif eder. Bunu duyan Fekeli, Hünkar’a isterse borç verebileceğini, isterse arazileri değerinde alıp istediği zaman geri verebileceğini söyler. Demir’in kızmasından korkan Hünkar önce bu teklifi ret eder. Ama mahkeme üç gün kalınca mecbur kalır kabul etmeye. Mahkeme günü geldiğinde, Şermin duruşmaya gelmez. Hakimden izin alıp bir az daha süre isterler. O sırada Yılmaz bankaya para çekmek için gittiğinde, Şermin’in hesaplarına 500 bin lira para yatırdığını öğrenir.

Bir Zamanlar Çukurova 41. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Demir’e Hakim Ne Karar Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler