Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Aslında Çok Parası Olduğunu...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Aslında Çok Parası Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv’nin yeni dizilerinden Aşk Ağlatır büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Dizi 7. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yusuf, Nalan’dan ayrılıyor ve Ada’yla sevgili oluyor. İki yeni sevgili baş başa ilk yemeklerine çıkıyorlar. Yıldırım beyin içini vicdan azabı kemiriyor ve Ada’nın karşısına çıkıp aslında çok parası olduğunu söylüyor. Ada, çok parası olduğunu öğreniyor ama nasıl olduğuna bir anlam veremiyor.

Pazar Dizileri 2019

Ada Aslında Çok Parası Olduğunu Öğreniyor!

Aşk Ağlatır 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldırım bey Ada’ya çok parası olduğunu söyler. Ancak Ada, nasıl olduğunu anlayamaz. Yıldırım, Ada’yla konuştuktan sonra bir arabanın altında kalır ve hastaneye kaldırılır. Bilincini kaybeden Yıldırım, yoğun bakıma alınır. Mert, Ada’nın neden bu kadar önemli olduğunu sorduğunda Nihal, aslında tüm servetlerinin Ada’nın olduğunu söyler. İsmail’de paranın kokusunu alır ve Nihal’e Ada’nın babasının Yıldırım bey olacağı imasından bulunur.

İşte Aşk Ağlatır 7. bölüm 2. fragmanı…

 

AŞK AĞLATIR 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ada, Nalan’la Mert’i parkta öpüşürken görür. Ada, Nalan’a Yusuf’u seviyorsa onu aldatmaması gerektiğini onu Mert beyle öpüşürken gördüğünü söyler. Nalan, Yusuf’a gördüklerini anlatmamasını söyler. Yıldırım, yıllar önce mal varlığını ve kızını emanet ettiği arkadaşı Erdem’in kızının Ada olduğunu öğrenir. Yıldırım, Ada’ya yardım etmek ister ama Nihal engel olmaya çalışır.

Ada’nın yaşadığı yeri görmek isteyen Yıldırım oraya gider. Ada onları kapının önünde görünce eve davet eder. Evde eşya olmadığını gören Yıldırım, ertesi gün eşya alıp gönderir. Ancak, Mustafa çıkıp gelir ve evdeki yeni eşyaları görünce parasıyla aldıklarını zannedip parasını ister. Ada, Mustafa olan borcu kendisinin vereceğini söyler. Mustafa evdeki tüm eşyaları alıp götürür. Nalan ise yeni kıyafetler almak ister ama kredi kartının bloke olduğunu öğrenince tekrar Mert’le görüşmeye başlar.

O gece arkadaşında kalacağını söyleyen Nalan olmayınca derin bir nefes alan Yusuf, Ada’yı da alarak deniz kenarında piknik yapar. Yıldırım’ın, aylık üç bin lira Ada’ya öğrenim gideri ayarladığını gören Nihal ödemeyi iptal ettirir. Nihal, aylardır parası ödenmeyen Abdullah beyi bakım evinden attırır. Rüzgar, Ada’yı bulup Abdullah amcayı bakım evine tekrar götürebilmek için yardım ister.

Aşk Ağlatır 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yusuf İle Ada Sevgili Oluyorlar!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler