Ana SayfaDizilerHercai 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan İçin Herkesi Karşısına Alıyor!

İlgili Postlar

Hercai 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Miran Reyyan İçin Herkesi Karşısına Alıyor!

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden Hercai 17. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Reyyan, Melike’yi yanına alıyor. Azize ve Sultan buna karşı çıkıyor ama Miran gelip Melike’nin hiç bir yere gitmeyeceğini onu görmeye herkesin gelip gidebileceğini söyleyip babaannesine restini çekiyor. Miran, Reyyan için herkesi karşısına alıyor ve onu hediyelere boğuyor. Hercai 18. bölüm 1. fragmanı yayınlandı.

Cuma Dizileri 2019

Miran Reyyan İçin Herkesi Karşısına Alıyor!

Dizinin 18. bölüm 1. fragmanında; Miran, Reyyan’a o neredeyse aklının hep orada olduğunu söylüyor. Reyyan’da ona inandığı için teşekkür ediyor. Miran, babaannesine yaptığı hiç bir şeyin kendisini Reyyan’dan ayırmaya yetmeyeceğini artık bunu anlaması gerektiğini söylüyor.

İşte Hercai 18. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1185304045164085249

HERCAİ 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Azize, Reyyan’ın kendisine verdiği mektubu okuyor. Okuduktan sonra fenalaşan Azize’nin elindeki mektupta ‘Kurduğun oyunlarla, harcadığın hayatların bedelini ödeme zamanı geldi Azize Aslanbey’ yazıyordur. Reyyan’ın yanına konağa Melike gelir. Sultan onu konakta görünce sert çıkar. Azize’nin de sesleri duyup gelmesiyle işler karışır. Azize, Şadoğullarından kimsenin bu konağa giremeyeceğini söyler. Reyyan ise onun Şadoğlu olmadığını arkadaşı olduğunu söyler.

O sırada Miran gelir ve babaannesine Melike’nin Reyyan’ın yanında konukta kalacağını, Reyyan’ı görmeye de herkesin gelebileceğini söyler. Geçmişte yaşadıkları kötü olayları ona unutturabilmek için her şeyi yapmaya ant içen Miran, konağa Reyyan için elbiseler ve hediyeler gönderir. Akşam Reyyan’ı alıp baş başa yemeğe götürür ve romantik bir yemeğin ardından dans ederler.

Azat, silahlar olmadan Reyyan’ın iyi olduğunu görmek ister. Miran ise buna karşı çıkar. Reyyan, geçmişte ne olursa olsun Gönül onun nasıl amcasının kızıysa, Azat’ında kendisinin amcasının oğlu olduğunu, kendisinden sadece iyi olduğunu öğrenmek istediğini söyler.

Hazar ise Aslanbeyler karşısında kendisini ve ailesini temize çıkarabilecek bilgiye sahip süpriz bir kişiyle görüşür. Geçmişte yaşananları yakından bilen bu kişi Hazar’a yardımcı olup Azize’nin yaptıklarını tek tek ortaya çıkaracak mı? Her şeyi bilen bu gizemli kadın kim? Miran’ın aslında Hazar’ın öz oğlu olduğunu biliyor mu?

Hercai 17. Bölüm Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan’a Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler