Ana SayfaDizilerHer Yerde Sen 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selin Demir'i Terk Mi...

İlgili Postlar

Her Yerde Sen 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selin Demir’i Terk Mi Edecek?

Her Yerde Sen dizisi 18. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Selin, Eylül’le Ada’da 2 gün geçirmek zorunda kalır. Eylül, ona kendisine şans getirdiğini düşündüğü yüzüğü hediye eder. Demir, Selin döndükten sonra onunla baş başa kalabilecekleri bir yere götürür. Eylül’e verdiği yüzüğü Selin’in parmağında görünce sert tepki gösterip onu parmağından çıkarmasını ister. Oraya vardıklarında Selin, Demir’in Eylül’e karşı tepkilerini birleştirip onların daha önceden tanıştıklarını anlar. Selin Demir’i terk mi edecek?

Cuma Dizileri 2019

Selin Demir’i Terk Mi Edecek?

Her Yerde Sen 19. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Selin, Demir’le Eylül’ün daha önceden tanıştığını anlar hatta onların çocukken tanıştıklarını zanneder. Demir, Eylül’ün eski nişanlısı oluğunu ona söyleyince Selin yıkılır. Burak’la bir araya gelip kötülüğü tadan Eylül, İstanbul’a kötü insan olduğunu haykırır. Derin üzüntü içerisine giren Selin Demir’i terk edecek mi?

İşte Her Yerde Sen 19. Bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/vVb4OH0EOXY

HER YERDE SEN 18. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Demir, Selin’in Ada’da Eylül’le mahsur kalmasından sonra gece kabuslar görmeye başlar. Selin’le Eylül, birlikte geçmişten konuşur. Eylül daha önceden nişanlı olduğunu Selin’e anlatır. Gece yarısı Selin’le Demir görüntülü konuşur. Demir, erkesi gün Selin’i almaya Ada’ya gider. Merve, Bora’yı aradığında hayatının şokunu yaşar. Bora, ailesinin yanından ayrılmak istemediğini ve eğer Merve oraya gelmezse ondan boşanacağını söyler. Merve soluğu Vedat’ın serasında alır. Vedat, sonu sakinleştirmeyi başarır.

Demir, Selin’i aldıktan sonra Eylül’le olan birlikteliğini açıklamak için onunla yalnız kalabileceği yere götürmek ister. Yolda, Selin’in parmağında Eylül’e verdiği yüzüğü görür. Demir, sert çıkar ve yüzüğü parmağından çıkarmasını söyler. Selin, Demir’in bu kadar sert çıkmasının altında başka bir şeyler olduğunu anlar, Eylül, istemeye istemeye Burak’ı arar, Burak geldiğinde ona Demir ile olan intikamını körükler. Eylül, Demir’in Selin’i bırakmayacağından emin olduğunu şirketi kara geçirdikten sonra gideceğini söyler.

Burak, Eylül’e yakınlaşır ve onun kalıp Demir’den intikam almasına ikna eder. Şirketin batması pahasına Burak, Demir’le restleşmeye ve Eylül’ü de bu oyuna dahil etmeye devam eder.

Her Yerde Sen 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selin Düğümleri Çözüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler