Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey'in Gemisini...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey’in Gemisini Kaçırıyor!

Show Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Yıldız’ı Kuzey’den kıskanan Ruhi silahını ateşler. Yıldız, Kuzey vurulmasın diye önüne gerilir. Tabi silah kuru sıkı çıkar. Kuzey’in vurdumduymazlığından ve bencilliğinden sıkılan Yıldız evleneceğini ilan edip görücüleri davet eder. Ona kızan Kuzey’de kız istemeye kalkar. Araya Kamer ile Poyraz’ın evlenmesi araya girer ve iki aile iyice inatlaşır. Dizinin yeni bölüm fragmanında, Yıldız Kuzey’in gemisini kaçırıyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Yıldız Kuzey’in Gemisini Kaçırıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız’ın arabasının anahtarını alıp gitmesine engel olan Kuzey, ne Yıldız’ın ne de kızlarının kendisinden habersiz iş çevirmeyeceğini söyler. Yıldız’ın babası Kamer’le Poyraz’ı evlendirmek istiyor. Ancak Yıldız, hiç bir Kadıoğlunin kendisinden önce Molloğluyla evlenemeyeceğini söylüyor. İş büyüyor ve Kuzey’in babasının istediği gemiyi bitirmeden gitmeyeceğini öğrenen Yıldız, gemiyi alıp kaçıyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 7. bölüm 1. fragmanı…

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Ruhi’nin Kuzey’e doğrulttuğu silahın önüne gerilerek ona ne kadar aşık olduğunu kanıtlar ama bunu yaptığını kabul etmez. Bunu duyan Sefer, Ruhi’yi buz dolu bir bidona oturarak hesap sorar. Daha sonradan gelen Kuzey, kendisine silah çekmenin hesabını sorar. Ruhi, doğrulttuğu silahın kuru sıkı olduğunu söylese de hesabı ağır olur. Yıldız, Kuzey’in umursamaz tavırlarından sonra görücüleri kabul edeceğini ilan eder.

Kuzey’de annesini arayıp münasip gördükleri kızı kendisine istemesini söyler. Yıldız’ın görücüleri geldiğini gören Kuzey, onun evine girip mutluluklar dileyip kırmızı başlı boy boy çocukları olmasını söyler sinirler. Yıldız ise bunu kendisine yapan Kuzey’in istediği kızla görüşmeye gittiği yere giderek olay çıkarır. Sonunda Yıldız, oraları gerçekten terk etmek istediğini söyler.

Yıldız’ın gitmesine engel olmaya çalışan Kuzey, onun karşısına çıkıp, gitmemesini istediğini söyledi. Neden diye haykıran Yıldız’a Kuzey, çünkü dedi kaldı. Kuzey’in Yıldız’a cevabı ne olacak? Yıldız Kuzey aşkının sonu ne olacak?

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’a Ne İtiraf Edecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler