Ana SayfaÜnlülerŞarkıları Kendisine Söyleyen Kadın!

İlgili Postlar

Şarkıları Kendisine Söyleyen Kadın!

Ünlü sanatçı Deniz Seki önceki gün İstanbul’un gözde mekanlarında People’de sahne aldı. Kendisini dinlemeye  gelen konuklara güzel bir gece yaşattı. Deniz Seki, sesi ve güzelliği ile olduğu kadar giydiği kostümüyle de konuklarını büyüledi. Usta yorumcu Deniz Seki’nin söylediği şarkılardan sonra dinleyenlerden, ‘ Şarkıları kendisine söyleten kadın’ yorumları yağdı. Detaylar haberimizde..

Deniz Seki Kimdir?

Şarkıları Kendisine Söyleyen Kadın!

Deniz Seki, İstanbul’un en gözde mekanlarından People ‘da sahne aldı. Önceki gece kendisini izlemeye gelen konuklara unutulmaz bir gece yaşatan Deniz Seki, kendisini izlemeye gelenlere muhteşem bir iki saat geçirdi. Yaklaşık 2 saat boyunca en sevilen şarkılarını canlı olarak seslendiren şarkıcı Deniz Seki, hız kesmeden konser maratonuna devam ediyor.
Ahmet Kaya’nın unutulmaz şarkısı “Nereden Bileceksiniz?’in, “Taş duvarlar yıkıp geldim, demirleri söküp geldim, hayatımı yakıp geldim hey” kısmında salondan yükselen alkış ve masalardan gelen ‘bravo’ sesleri ile gecenin finalini yapan Deniz Seki ‘ye “Konuşurken değil, şarkılarını söylerken mutlu olan bir insan izledik. Şarkı söylerken kendisine söyleyen kadın… Muhteşem bir gece yaşandık” yorumları yapıldı…

Deniz Seki, Gülşah Saraçoğlu imzasını taşıyan kırmızı ve fuşya renklerin hakim olduğu kıyafetle göz doldururken ünlü şarkıcıya sosyal medyada övgüler yağıyor. İşte Deniz Seki’nin o özgüler yaratan kostümü….

Şarkıları Kendisine Söyleyen Kadın

Deniz Seki, muhteşem sesi ve kostümüyle izleyenleri büyüledi.

Annesi Hastaneye Kaldırılan Deniz Seki, Hayranlarından Ne İstedi..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler