Ana SayfaDizilerKod Adı Babil Ne Zaman Ve Nerede Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Kod Adı Babil Ne Zaman Ve Nerede Yayınlanacak?

Kod Adı Babil dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Nükhet Bıçakçı ile Özlem Yücel’in senaryosu yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Uluç Bayraktar oturuyor. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay ve Nur Fettahoğlu gibi usta oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizinin yayınlanacağı gün heyecanla bekleniyor. Heyecanla beklenen dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Kod Adı Babil ne zaman yayınlanacak?

Aslı Enver kimdir?

Kod Adı Babil Ne Zaman Ve Nerede Yayınlanacak?

Kod adı Babil  dizisinin ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Kod Adı Babil dizisi İnternet platformlarında yayınlanacak. Merakla beklenen dizi yakında izleyenleriyle buluşacak. Halit Ergenç, prestijli bir üniversitede Ekonomi alanında ders veren idealist bir profesörü canlandırıyor. Günün birinde işinden olur ve dahası oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademide kara listeye alınan, vasıf gerektirmeyen işler dahi bulamayan İrfan çaresiz durumda kalır.

İşte Kod Adı Babil dizisinin ilk  fragmanı….

https://youtu.be/MLVP5paHdPk

 

KOD ADI  BABİL DİZİSİNİN KONUSU!

Merakla beklenen dizi yakında izleyenleriyle buluşacak. Halit Ergenç, prestijli bir üniversitede Ekonomi alanında ders veren idealist bir profesördür. Günün birinde işinden olur ve dahası oğlu pahalı bir tedavi gerektiren ölümcül bir hastalığa yakalanır. Akademide kara listeye alınan, vasıf gerektirmeyen işler dahi bulamayan İrfan çaresiz durumda kalır.

İrfan ve arkadaşı Egemen (Güven), para toplamak için emlak sektöründe bir sahtekarlığa girişirler. Kısa sürede başarılı olurlar ama kazık attıkları mafya nedeniyle her şeyi kaybederler. Öncekinden daha kötü bir duruma düşen iki arkadaş bu sefer Türkiye’nin en büyük saadet zincirini organize ederler. Yüz yılın sahtekarlığı İrfan, eşi (Fettahoğlu), yakın arkadaşı ve eski nişanlısı arasında uzun süredir gömülü sırların ortaya çıkmasına sebep olur.

Halit Ergenç ve Ozan Güven gibi usta oyuncuların baş rollerini paylaşılacağı konuşulan dizide Aslı Enver’de yer alacak. Babil dizisi özgürlükçü bir yapıda olacağı için televizyonlarda değil dijital platformlarda yer alacağı tahmin ediliyor. Babil dizisi, Babil Kulesini konu alıyor. Efsanevi bir konuya sahip dizide bir çok ünlü isim yer alacağı konuşuluyor.

Aslı Enver Bomba Bir Diziyle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler