Ana SayfaDedikoduDefne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

İlgili Postlar

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

Son dönemlerin birbirine en uyumlu çiftlerinden olan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli geçtiğimiz hafta ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Ayrılık konusuna çiftin henüz bir açıklama yapmamış olması iddialarında iyice güçlenmesine neden oldu. Bugün ortaya çıkan iddiaya göre çift ayrılalı epey olmuş. Peki Defne Samyeli ve Cem Yılmaz neden ayrıldı?

En Uyumlu Çift Seçildiler

Nisan ayında magazin dünyasına bomba gibi düşen Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın birlikte olduğu haberi hem herkesi şaşırtmış hem de ikilinin sevenlerini çok mutlu etmişti. Birbirini en iyi anlayacak çift olarak düşünülen Samyeli ve Yılmaz’ın ilişkisinde evliliğe doğru ilerlemeleri bekleniyordu ki çiftten ayrılık haberi geldi.

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Ön Balayı mı Yapıyor?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın Arasına Kara Kedi Girdi

İddialara göre Nisan ayında sürpriz bir şekilde başlayan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli aşkında sona gelindi. Cem Yılmaz’ın bir film galasında Defne Samyeli’ye eşlik etmemesiyle ortaya atılan ayrılık iddialarını doğru olduğu söyleniyor. Hatta çift ilişkilerine son noktayı koyalı 11 gün olmuş.

Cem Yılmaz Kimdir?

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz Neden Ayrıldı?

Ayrılık hakkında henüz bir açıklama yapmayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz’ın ilişkisini bitiren nedenin yaşadıkları bir kıskançlık krizi olduğu iddia ediliyor. Söylentilere göre çiftin kıskançlık nedeniyle tartışması ve ayrılık kararı alması üzerine Defne Samyeli Götürk’teki evden eşyalarını toplayarak ayrılmış. Çiftin ayrılık nedenin ne olduğu bilinme de, Defne Samyeli’nin birkaç gün önce Cem Yılmaz’la olan fotoğrafını silerek geriye bir video ve tek bir fotoğraf bırakması çiftin ayrılığının bir onayı olarak kabul ediliyor.

Defne Samyeli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler