Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ve Defne Samyeli Ön Balayı mı Yapıyor?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli Ön Balayı mı Yapıyor?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ön balayı mı yapıyor? 2018’in en büyük aşk bombalarından birisi olan Cem Yılmaz – Defne Samyeli aşkı, dolu dizgin devam ediyor. Geçtiğimiz yaz başından beri birlikte olan çiftle ilgili sık sık evlenecekleri yönünde haberler çıkarken, Amerika seyahatleri kafaları karıştırdı. Her hareketleri ile gündem olan çift, evlenecek mi? Amerika’ya ön balayı yapmak için mi gittiler? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Defne Samyeli’den Cem Yılmaz’a Anlamlı Yeni Yıl Hediyesi!

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ön balayı mı yapıyor?

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ön balayı mı yapıyor? 2018’in en büyük aşk bombalarından birisi olan ve attıkları her adım takip edilen Cem Yılmaz – Defne Samyeli çifti, önceki gün ABD’ye gitmek üzere havaalanında görüntülendi.

Her adımları olay olan ve en merak edilen çiftlerin başında gelen iki ünlü isim, sık sık haklarında çıkan evleneceklerine dair iddialarla gündeme geliyor.

Yeni filmi “Karakomikler Filmi” için yaklaşık 5 aydır yoğun bir şekilde çalışan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli hakkında bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt, ünlü çiftle ilgili iddialarda bulundu.

Çiftin Amerika seyahatini ön balayı olarak yorumlayanların yanıldıklarını ifade eden usta magazin gazetecisi bakın neler yazdı…

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, her adımları takip edilen ünlülerin başında yer alıyor.
Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çifti, her adımları takip edilen ünlülerin başında yer alıyor.

Cem Yılmaz kimdir ?

5 ay sonra ilk tatil

Sinema salonu sahipleriyle yapımcılar arasındaki bilet sorunu çözülürse 18 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘Karakomik Filmler’ için 31 Aralık’a kadar çalışan Cem Yılmaz, tatile çıktı.

Yılmaz, yorgunluk atmak için sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte Miami’ye gitti. Film yüzünden 5 aydır hiç tatil yapmadığını öğrendiğim Yılmaz ile Samyeli, bu soğuk kış günlerinde Miami’de bir hafta yaz tatili yapıp İstanbul’a dönecek.

Ön balayı değil

Bu arada Yılmaz ile Samyeli’nin Amerika’ya tatile gitmesini bir nevi ön balayı olarak yorumlayanlar var ama yanılıyorlar. Şu anda çok mutlu olan ünlü çiftin, yakın çevresinden edindiğim bilgilere göre evlenmeye hiç niyetleri yok. Anlayacağınız Miami tatilinin, 9 Mart’ta da Diamond Elite Platinum Plus adlı yeni gösterisine başlayacak olan Cem Yılmaz’ın yorgunluk atıp enerji toplaması ve sevgilisiyle baş başa tatil yapmak istemesinden öte bir anlamı yok.

 

1 Yorum

  1. GERÇEKTEN EVLENMEK İSTEMEYEN TARAF KİM ACABA DEFNE HANIMMI ÖNCE CEM BEY TEKLİF ETSİN YADA ETTİMİ ACABA YAKIŞAN BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN BİR ÇİFT……

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler