Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan Müslüm Gürses'in Gömleğine 10 Bin Lira...

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Müslüm Gürses’in Gömleğine 10 Bin Lira…

Demet Akalın’dan Müslüm Gürses’in gömleğine 10 bin lira… Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 9.Yılın En İyileri Ödül Töreni, önceki akşam yapılan törenle sahiplerini buldu. Müslüm filmi  5 ödül birden kazanarken, geceye damgasını vurdu. “Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği” ile “Engelsiz Sigorta” vakıfları yararına da açık arttırma düzenlenen gecede, ünlü isimler birbirleriyle yarıştı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Demet Akalın’dan Bircan Bali’ye Tedbir Şoku!

Demet Akalın’dan Müslüm Gürses’in gömleğine 10 bin lira…

Demet Akalın’dan Müslüm Gürses’in gömleğine 10 bin lira… Önceki akşam düzenlenen Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 9. Yılın En İyi Ödülleri Töreni’nde, ünlü isimler ödüllerini aldı.

Merhum sanatçı Müslüm Gürses’in hayatının ele alındığı Müslüm filmi, 5 ödül birden alarak geceye damgasını vurdu.

Yılın En İyi Filmi ödülüne layık görülen Müslüm filmi, yönetmenleri Can Ulkay ve Ketche’yi de En İyi Yönetmen dalında ödül sahibi yaptı. Müslüm filminin başrol oyuncusu Timuçin Esen’in En İyi Erkek Sinema Oyuncusu ödülüne layık görüldüğü gecede, Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’u canlandıran Zerrin Tekindor ise En İyi Kadın Sinema Oyuncusu ödülünü aldı.

Demet Akalın, Engelsiz Yaşam Vakfı'nın ödül töreninde sahne aldı
Demet Akalın, Engelsiz Yaşam Vakfı’nın ödül töreninde sahne aldı

Demet Akalın kimdir?

33 bin lira toplandı

Ödül töreninin ardından “Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği” ile “Engelsiz Sigorta” yararına düzenlenen açık arttırmada, ünlü isimler birbirleriyle yarıştı.

Müslüm filminin oyuncuları tarafından imzalanan bir film afişinin, merhum sanatçıya ait bir yüzüğün ve yine Müslüm Gürses’e ait bir gömleğin çıktığı açık arttırmada toplam 33 bin liralık gelir elde edildi.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Müslüm Gürses’e ait bir gömleğe 10 lira öderken; Ferman Toprak ise afiş ile birlikte Gürses’e ait pırlanta taşlı zümrüt yüzük için 23 bin lira ödedi.

Tolga Çevik, salonu kırdı geçirdi

Yılın En İyi Komedi Programı dalında ödül alan Tolga Çevik, davetlileri kırdı geçirdi. Tolgashow isimli programı ile ödül alan ünlü komedyen, “Bu ödülü buradan çıkar çıkmaz bozdurmaya gidiyorum. Çocukların okul taksitleri geldi para lazım.” diyerek eğlenceli anlar yaşattı.

Volkan Severcan ve Deray Yurdakul’un sunuculuğunda gerçekleşen görkemli gecede, 38 derece ateşle hasta yatağından kalkarak gelen Koray Avcı’da ödülünü aldı.

“Tüm Şehit Çocukları Yardımlaşma Derneği” ile “Engelsiz Sigorta” yararına yapılan açık arttırmada toplam 33 bin lira gelir elde edildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler